Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη ο Φερνάντο Βαρέλα, για να αποκατασταθεί η ζημιά στους κοιλιακούς.
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ, όπου υπέστη ρήξη της απονεύρωσης κοιλιακών και χαλάρωση του βουβωνικού στομίου.
Την Τρίτη (16/5) ο διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε ενδοσκοπική αποκατάσταση από τον χειρουργό Χάρη Ιακωβίδη και σε 3-4 ημέρες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Παράλληλα σε περίπου 2-3 εβδομάδες θα αρχίσει τρέξιμο προκειμένου να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
