Να ξεχάσει το ματς και την ήττα από την ΑΕΚ θέλει ο ΠΑΟΚ, κάτι που τόνισε και ο αρχηγός του Παναγιώτης Γλύκος. Με δηλώσεις στη Nova ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
«Πρέπει να διαγράψουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Η ξεκούραση παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, γιατί είναι πολύ κοντινά τα ματς. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αλλά πρέπει και αυτοί να είναι ξεκούραστοι για να δώσουν το 100%. Πάμε εκεί για να βγάλουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση.
Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, να είμαστε μαχητές και να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας», δήλωσε ο διεθνής πορτιέρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
