Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ελονου στο aek365: Με τον Ολυμπιακό θέλουμε κόσμο όπως στο ποδόσφαιρο!

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε για την νίκη επί της Γιουβέντους, την Μονακό, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον φανταστικό όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος κόσμο της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Tου Στάθη Διακομόπουλου

Ο Τσινεμέλου Ελονού ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικός και μίλησε για την νίκη της ΑΕΚ επί της Γιουβέντους, την Μονακό την οποία όπως τόνισε γνωρίζει πολύ καλά και την δυσκολία της επόμενης αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, τον ΠΑΟΚ αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό που περιμένει να ζήσει ατμόσφαιρα, ανάλογη με αυτή που έζησε από κοντά βλέποντας την ποδοσφαιρική ομάδα

Ο σέντερ της Βασίλισσας αρχικά τοποθετήθηκε για τη νίκη της ομάδας επί της Γιουβέντους: «Πιέσαμε από την αρχή του παιχνιδιού για να τα καταφέρουμε, πήραμε μια μικρή διαφορά και καταφέραμε να ξεφύγουμε. Κάναμε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι πιστεύω. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Μονακό μια πολύ δύσκολη ομάδα».

Στο σημείο εκείνο ο Ελονού θέλησε να τονίσει το ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τη Μονακό «Ξέρω πολύ καλά ποια είναι η Μονακό, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα φέτος έχει δείξει ότι είναι από τα φαβορί. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι, όμως πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί»

Ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί και στους φίλους της ΑΕΚ που αποτελούν τον 6ο παίκτη της ομάδας, αποθεώνοντας τους για την ατμόσφαιρα, που έζησε και στο ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Είναι σίγουρα ο 6ος παίκτης μας σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Είναι εκεί σε κάθε ματς και όταν η απόδοσή μας μπορεί να έχει πέσει μας εκτονώνουν και βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τους απόλαυσα πραγματικά στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Ήταν φανταστικό. Μακάρι να ζήσουμε τέτοιες ατμόσφαιρες με ακόμα περισσότερους φιλάθλους εδώ. Πλησιάζει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, θέλουμε να το ζήσουμε όλο αυτό ακόμα περισσότερο. Γνωρίζω βέβαια ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, είναι ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ που είναι ματς που θα μπορούσαμε να ζήσουμε αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα»

Τέλος αναφέρθηκε στις νέες προσθήκες της ΑΕΚ, Μαυροκεφαλίδη και Νιούλεϊ:

«Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έχω ακούσει και από τους συμπαίκτες μου, ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Επίσης  ο Μπράντ (Νιούλεϊ) έχει μεγάλη εμπειρία, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και στην Αυστραλία. Οπότε όταν έρχονται παίκτες σαν και αυτούς δυναμώνουν ακόμα περισσότερο την ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ