Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζντοβτς: Παίξαμε σωστή άμυνα

Οι δηλώσεις του κόουτς της ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους - Αποθέωσε τον Χαριτόπουλο, τι είπε για τον Μαυροκεφαλίδη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εμφανώς ικανοποιημένος από τους παίκτες του ο Γιούρι Ζντοβτς, που αποθέωσε τον Χαριτόπουλο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον αγώνα, τη συνέχεια και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη:

Για το ματς: «Δεν ήταν εύκολο. Η Γιουβέντους είναι δυνατή ομάδα. Είχαν το Final-8 στο Κύπελλο Λιθουανίας και ξέραμε ότι δεν θα είχαν τόσο πολύ ενέργεια. Κάναμε και κάποια λάθη, αλλά η ενέργαιε που βγάλαμε ήταν καλή. Παίξαμε σωστή άμυνα. Ο Χάρι (σσ Χαριτόπουλος) ήταν εκπληκτικός. Μας βοήθησε πολύ. Σκόραρε σε καίρια σημεία και έπαιξε καλές άμυνες. Ήταν ο παίκτης-κλειδί. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για τα επόμενα ματς».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Μαυροκεφαλίδης: «Πρέπει να τον δω. Δεν πρόλαβα ακόμα. Σίγουρα θα είναι στο ρόστερ και θα πάρει λεπτά συμμετοχής, αρκεί να δούμε πως είναι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο να μπει στο σύστημα μας».

Για το τι περιμένει από τον Μαυροκεφαλίδης και τον Νιούλεϊ: «Ο Νιούλεϊ είναι ένα μεγάλο κορμί στην περιφέρεια. Ήταν σωστός στην άμυνα και σήμερα. Είναι αθλητικός. Ο Μαυροκεφαλίδης ήταν εδώ κα πέρυσι. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις στη ρακέτα. Θα μας δώσει περσσότερες επιλογές στην επίθεση. Θα πρέπει να βρούμε την χημεία που χάσαμε λίγο τις τελευταίες εβδομάδες, για να προετοιμαστούμε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Μονακό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά τι να κάνουμε... Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Ξέρουν τους κανόνες μας. Πρέπει τώρα να βάλουμε τους δύο νέους παίκτες στα συστήματα μας».

Για το τι ξέρει για τη Μονακό: «Όχι πολλά. Δεν έχω προλάβει ακόμα. Τους είχα δει με τον Άρη. Είναι καλή ομάδα. Κυριαρχούν σε ένα σκληρό πρωτάθλημα όπως το γαλλικό. Ξέρω τον προπονητή τους. Παίζουν δυνατά, έχουν πολλούς αθλητικούς παίκτες, αλλά δεν τους έχω παρακολουθήσει ακόμα ενδελεχώς».

Για το ρόλο και τη θέση του Μαυροκεφαλίδη: «Ο Μαυροκεφαλίδης θα έχει σημαντικό ρόλο. Τον σέβομαι απεριόριστα. Ο Μιλόσεβιτς είναι έξω αυτή την περίοδο. Σίγουρα ο Μαυροκεφαλίδης θα έχει μεγάλο ρόλο. Περισσότερο ως σέντερ, θεωρητικά, αλλά έχουμε πολλούς εκεί. Ο Μαυροειδής έχει θέμα με το γόνατο, έχουμε και στο “4” κάποια θέματα. Εξαρτάται από τον αντίπαλο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ