Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκοψαν το ρεύμα στο Μαρακανά

Απίστευτη η κατάσταση στο μεγαλύτερο στάδιο της Βραζιλίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μόλις πέντε μήνες από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στο «Μαρακανά», το οποίο φιλοξένησε τις Τελετές Έναρξης και Λήξης και τον τελικό του Μουντιάλ 2014 και τις των Αγώνων του 2016, διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας λόγω χρεών προς τον πάροχο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παροχής ηλεκτροδότησης αναφέρει: «Σήμερα το πρωί κόπηκε το ρεύμα στο Μαρακανά. Οι λογαριασμοί είναι ακάλυπτοι από τον περασμένο Οκτώβριο».

Οι συνολικές οφειλές ανέρχονται στα 949.000 δολάρια, με το ήμισυ του ποσού να πρέπει να καλυφθεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες. Τα υπόλοιπα αφορούν χρωστούμενα από την οργανωτική επιτροπή του «Ρίο 2016».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η επιτροπή διοργάνωσης των Αγώνων, η οποία είχε τον αποκλειστικό έλεγχο του σταδίου τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, πρόκειται να διακανονίσει την οφειλή που της αναλογεί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ