Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σοκ με Μπιζό στην Γκενκ

Μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα Γκενκ-Κορτράικ, ο Μάρκο Μπιζό πήγε να κάνει βολέ όμως το πόδι του... κόλλησε στο γρασίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αριστερό του αστράγαλο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά το σοκ με τον Νίκο Καρέλη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ήρθε ένας νέος τραυματισμός για να προβληματίσει τους ανθρώπους της Γκενκ.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Κορτράικ των Σηφάκη, Γούτα, ο Ολλανδός πορτιέρε πήγε να κάνει βολέ από την περιοχή του.

Δυστυχώς, το πόδι κόλλησε στο έδαφος και αμέσως έπεσε κάτω πιάνοντας τον αστράγαλο του. Το ιατρικό τιμ αμέσως έκανε νόημα για αλλαγή και ο παίκτης αποχώρησε με φορείο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει πειραχτεί ο αστράγαλος, ενώ ίσως έχει γίνει ζημιά και στον αχίλλειο τένοντα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ