Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ ;;;;;
Να σταματήσει να πέφτει και αυτός και ο Ζαίρο.
Προς ΑΕΚ365: Μπορούμε να έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τους δανεικούς που έχουμε στείλει; Βλαχομήτρος στη Γιαβορ, Κυριαζής στην Κηφισιά, Σβάρνας στην Ξάνθη, Βασιλαντωνόπουλος στη Βέροια, Ντούνης που δεν θυμάμαι που παίζει, να μας δώσετε κάποια ενημέρωση πως τα πάνε, τι λένε από τις ομάδες τους κλπ.
Amper Αλερτ ΕΠΕΙΓΟΝ
Defensa central Federico Damián Alonso Fuerza Amarilla SC
Edad: 25
Altura: 1,86m
Contrato hasta: 31.12.2016
Αποψη μου ειναι αν εφοσον θελουμε να εχουμε ελπιδες να πλησιασουμε κορυφη πρεπει να παρουμε : Eπιθετικο, Αριστερο Μπακ και στοπερ.
αζομαστε πληρες ροστερ...γιατι για come back θελει νικη ΠΑΣ-Παναιτωλικο και ΠΑΟ μεσα στην Λεωφόρο.
Μην ξεχναμε ειδικα η ΑΕΚ ειναι επιρρεπείς σε τραυματισμους.Χρει
Φίλε δεν υπάρχει καμ μπακ
Ποια ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια ήταν -9 τα Χριστούγεννα από τους Γαύρους και πήρε πρωτάθλημα στο τέλος ;;
Τεβεζ
ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ.
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!
κετσε βγες απτα σχολια....
Κώστα ο παίκτης που περιγράφεις για επίθεση ξέρεις πως λέγεται ;;
Νατσο Σκοκο και ο τίγρης κάνει μπαμ και ο κόσμος ζεσταίνεται μετά την ξενερα που περνάμε φέτος και η ομάδα παίρνει παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει την διαφορά και παίζει στις θέσεις που πονάμε
Είναι μεγάλη αφέλεια να πιστεύεις ότι αν επιστρέψει ο Νατσο θα παίζει στο ίδιο επίπεδο που έπαιζε τότε...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
Αλλά ακόμη και τα μισά από όσα μπορούσε τότε να μπορεί να προσφέρει σίγουρα θα είναι καλύτερος από κάποιους που ήρθαν και σαν ονόματα στην ομάδα
Μοιάζει σαν τον Μπλανκο σε αυτή την φώτο ο Αιντα.
Πρεπει,οπως εχεις γραψει και εσυ Κετσετζογλου,να γυρισει πισω ο Γιοχανσον μαζι με Τσιγκρινσκι και οταν για καποιο λογο δεν παιζει ο Σιμοες να πηγαινει στην θεση του ο Σουηδος μπροστα απο τα στοπερ στο 4-3-3.Να φυγει ο Γιοχανσον απο εσωτερικος μεσος.Με Μανταλο,Γαλανοπουλο,Αινταρεβιτς,αν μας βγει, ειμαστε καλα στα box to box και επειδη υπαρχει και ο Τσελιος,που μου φερνει σε νεο Μανταλο,ας δουλεψουν το σωμα του παιδιου μεχρι το καλοκαιρι,υπαρχει χρονος μεχρι τοτε,να μπορει απο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλοκαιρι να παιζει σε αυτη την θεση.
ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
Εχω δει ποσο δημιουργει ο Γιοχανσον και δεν θελω να γυρισει στην αμυνα και να φυγει απο εσωτερικος μεσος γιατι δεν βοηθα στην δημιουργια.Παικτη καλο στην δημιουργια μπορει να βρει,ισως βρηκε με τον Αινταρεβιτς,παικτη ομως με το μυαλο,την ψυχραιμια και την ικανοτητα του Σουηδου να φευγει σωστα η μπαλα απο την αμυνα δεν βρισκεις ευκολα.Ο Τσιγκρινσκι εχει αυτα τα προσοντα αλλα τετοιας ποιοτητας παικτη και σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις καθε μερα γιαυτο πιστευω πως μπορουμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργησουμε εμεις εναν στο προσωπο του Γιοχανσον.
Ζόραν, θεωρείς δηλαδή ότι ο Τσιγγρίνσκι που είναι δημιουργικό σέντερ μπακ πρεπει να παει στα χαφ?
Βαγγέλη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
Εμείς ξεπεράσαμε το κουτσοί στραβοί όλοι στον Αγιο Παντελεήμονα.....ανάσταση μεταγραφικών στόχων προσδοκώ αμήν...όπου νάναι έρχεται και ο κλώνος ραμπρεσαρντατανα
Συμφωνώ σε πολλά Κέτσε.Αρχικά για να είναι μια μεταγραφή όσο πιο σωστή γίνεται και με το μικρότερο ρίσκο θεωρητικά,πέρα από τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται,πρέπει να έχει εγκριθεί ύστερα από παρακολούθηση τουλάχιστον δύο και περισσότερο ανθρώπων.Κάτι σχετικό είχε αναφερει κι ο Ντέμης στην εκπομπή του,ότι καλο είναι μια μεταγραφή να παρακολουθείται από τρία-τέσσερα άτομα της ομάδας για να υπάρχει πιο αντικειμενική άποψη.Τα υπόλοιπα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.Πάντως η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεθοδολογία είναι σωστή.
άνταλο και ακολουθούν Αϊντάρεβιτς-Γαλανόπουλος,είναι η καλύτερη μεσαία γραμμή του πρωταθλήματος.Ελπίζω και πιστεύω πως ο αρχηγός μας θα αποδώσει καλύτερα σ' αυτό το ρόλο σε σχέση με πέρυσι.
άζεται η ομάδα κάτι καλύτερο από Κολοβέτσιο κι από Λαμπρόπουλο.Καλό είναι να αποκτηθεί κι αριστερό μπακ ώστε να είσαι ήσυχος.Μέχρι 4 μεταγραφές σύνολο καλά είναι.
Στο 4-3-3 που θεωρώ κι εγώ ότι θα είναι η βασική μας επιλογή,η ΑΕΚ στα χαφ είναι πλήρης τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.Με Σιμόες-Γιόχανσον-Μ
Ο νεαποκτηθέντας Σουηδός σίγουρα εχει να δώσει κάποια διαφορετικά στοιχεία.Είδα ένα βίντεο του πολύ πρόχειρα κι εντυπωσιάστηκα από τη μακρινή ψηλή μπαλιά ακριβείας σε μια φάση.Αυτό νομίζω είναι το κυριότερο προσόν του.Θα βοηθήσει πολύ και ειδικότερα σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες στο ΟΑΚΑ που θα θες να διασπάσεις τις άμυνες τους και θα σε πιέζει ο χρόνος,ένα σύστημα 4-3-3 με Σιμόεςή Γιόχανσον κι εσωτερικά χαφ Αϊντάρεβιτς και Μάνταλο θα είναι ιδανικό.
Για τη τριάδα της επίθεσης,θα ήθελα κι εγώ να αποκτήσει η ομάδα έναν επιθετικό που θα μπορεί να παίζει κι ως περιφερειακός καλά,ούτως ώστε να πλαισιώσει τους Πατίτο κι Αλμέιδα.Αν είναι κι Αργεντίνος ακόμα καλύτερα.Ο Ούγκο κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και θα πετύχει συνεχόμενα γκολ.Το θέμα είναι να σκοράρει σύντομα.Όσο καλύτερα λειτουργεί η υπόλοιπη ομάδα,τόσο καλύτερο θα είναι το ''τάισμα'' στον Πορτογάλο στο κουτί,με αποτέλεσμα η δουλειά του να είναι πιο εύκολη.
Μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει αποκτηθεί κι ο επιθετικός ώστε να είναι έτοιμοι με Παναιτωλικό.Καλό είναι η ΑΕΚ έπειτα να αποκτήσει κι ένα στόπερ.Ο Τσιγκρίνσκι είναι παιχταράς,αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλει άλλους τραυματισμούς.Χρει
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ.
ΗΡΘΕ Ο ΝΤΙΑΖ, ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ρε παιδιά, ο Τουράμ που ακούγεται δεν κάνει για την ΑΕΚ, είναι ατσούμπαλος. Πάρτε έναν που ξέρει μπάλα.
Για μένα, πρέπει σίγουρα να κλείσουν και ένα φορ, ένα δεξί εξτρέμ και ένα αριστερό μπακ, μπας και σωθεί η χρονιά. Θα ήθελα, αυτόν τον Αργεντινό φορ και περιμένω να μάθω και το όνομα του.
Αριστερό Μπακ.
Δεν ξέρω αν πρώτο μας μέλημα πρέπει να είναι επιθετικός ή αριστερό μπάκ...
Κώστα διαφωνώ καθέτως με το θέμα του βραζιλιάνου. Έκανε καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά τώρα παίζει β' Βραζιλίας. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ενίσχυση όταν κοιτάμε παίκτες Β' κατηγορίας. Θα μου πείς οτι και τον Μπλάνκο απο Β' τον πήραμε.. Συμφωνώ μόνο που ο Βραζιλιάνος έκανε την είσοδο του στην Ευρώπη και μετά κατέληξε στη Β' κατηγορία της χώρας του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα "στοιχηματίζοντας" σε παίκτες για τους οποίους οι πιθανότητες να πιάσουν είναι εναντίον τους.
From Argentina προτιμώ ...αν μπορώ να ακουστω, ..ευχαριστώ.
εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω το κέντρο να γεμίζει κι άλλο, τον πατίτο να ανεβαίνει, το λάζαρο να επιστρέφει και το μάτι του αλμέιδα πόσο γυαλίζει........
ένα δεξ. εξτρέμ θα ήθελα επιπλέον κι ας γλυτώσει από 2 συμβόλαια (πλατέλλα, βάργκας) για να μην ξεφύγει και το μπάτζετ.
Κώστα μου αρέσει έτσι πως γράφεις εγώ θα σ πω την άποψη μου όμως,ψηλά σέντερ φορ έχουμε κοντό δν έχουμε κ τι εννοώ.θυμασται μπλάνκο λυμπε αν και ο μπλάνκο δν ήταν και πολύ κοντός τι κάνανε αυτοί οι δύο έριξαν 4στο γαύρο γιατί πρώτον ήταν παιχταράδες κ δευτερον ο ενας έπαιζε με πλάτη έτρωγε ξύλο έσπαγε τη μπάλα και ο άλλος δύο χρονιές βγήκε πρώτος σκόρερ,τέτοιο τύπου παίκτη θα ήθελα εγώ στη ΑΕΚ τύπου ντι Ναταλε τύπου τζιοβινκο κοντοί με καλή τριπλά καλοί στο ένας με έναν κ Φυσικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκολτζηδες......
Ανοιξες θεμα αποχωρησης Ουγκο ή Πετχαρτ ,ή ιδεα μου?
Κώστα με το σέντερ μπακ που ζήταγε ο Μοράις τι γίνεται;
Εγώ θα ήθελα να δω με κίτρινα κάποιον δεξιά με ικανότητα να ''σπάει τα άλατα'' των αντιπάλων και ας είναι ψηλός, κοντός, αργεντινός, , ουζμπεκος , ακριβός, ελεύθερος, δεν με νοιάζει...