Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μοράις: Ώρα να δείξουμε τη δουλειά που κάναμε

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλάει για το παιχνίδι με τον Πλατανιά

Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα στον Ζοσέ Μοράις να δουλέψει με τους παίκτες του και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Όπως ο ίδιος δήλωσε στη Nova, ήρθε η ώρα στο ματς με τον Πλατανιά, να αποδείξουν όλοι ότι η δουλειά που έγινε, είχε αποτελέσματα.

"Είναι αλήθεια ότι είχαμε αρκετό χρόνο για να δουλέψουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και να βγάλουμε περισσότερη ποιότητα στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να δούμε μέρος από το αποτέλεσμα της δικής μου δουλειάς, αλλά γενικά τη δουλειά της ομάδας και απ' την πλευρά των παικτών, προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο εντός γηπέδου και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας.

Αυτή η διακοπή μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στην οργάνωση της ομάδας που δεν είχαμε νωρίτερα και επίσης ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να βελτιώσουμε σε ορισμένους τομείς, έτσι ώστε να δείξουμε την ομάδική μας δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μιλάω για ομαδική δουλειά αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε δυνατά για να ταυτιστεί ο κόσμος με την προσπάθεια της ομάδας και να πει "ναι, αυτή είναι η δική μας ομάδα. Αυτή η θέληση, αυτό το πάθος, αυτή η οργάνωση που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο χαρακτηρίζει την ομάδα μας".

Σε ότι αφορά στους τομείς που εκτίμησε ο ίδιος ότι η ομάδα του χρειαζόταν βελτίωση και αναμένεται να τη δούμε βελτιωμένη, ο Μοράις τόνισε:

"Έπρεπε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και να δείξουμε ως ομάδα την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα, γιατί είναι διαφορετικό το να λέμε και διαφορετικό να τα δείχνουμε στο γήπεδο. Προτιμώ να τα δούμε".

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο ο Μοράις δοκίμασε σύστημα 4-1-4-1, αλλά δεν του ...βγήκε. Ο ίδιος πάντως δίνει τη δική του εξήγηση:

"Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα σου, σου επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού και την αγωνιστική φιλοσοφία. Το σύστημα μπορεί να αλλάξει ανάλογα μ' αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία.  

Όταν λέμε ότι μπαίνουμε στο γήπεδο για να νικήσουμε αυτό θα πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα στον οποίο πρέπει να μπούμε μέσα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε. Τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν σίγουρα είναι σημαντικά, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάνουμε. Για παράδειγμα στο φιλικό με τον Ατρόμητο είδαμε πράγματα που ξέρουμε ότι πρέπει να διορθωθούν κι αυτός είναι ο στόχος. Κάθε φορά να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και η ομάδα να αποδίδει ακόμα καλύτερα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ