Ο 53χρονος λόρδος Ιβάρ Μαουντμπάντεν, ο οποίος είναι ξάδελφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, έγινε ο πρώτος γαλαζοαίματος της Βρετανίας που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Όπως δήλωσε ο ίδιος βρήκε τελικά την αγάπη και την ευτυχία δίπλα στον νέο του σύντροφο Τζέιμς Κόιλ, που εργάζεται σε αεροπορική εταιρία.
«Οδηγήθηκα στην ‘’ντουλάπα’’ επειδή δεν ήθελα να συμφιλιωθώ με το ποιος είμαι και να αντιμετωπίσω στην αρχή συγγενείς και φίλους. Το έθαψα… Είχα ακόμη και φιλενάδες στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι ήθελα να γίνω. Δεν ήταν εύκολο όταν ήμουν στην εφηβεία και στα 20. Τώρα όμως χαίρομαι τόσο πολύ που βρήκα κάποιον τον οποίο με μεγάλη μου ευχαρίστηση μπορώ να αποκαλώ σύντροφο» δήλωσε σε συνέντευξή του την Κυριακή.
Ο 53χρονος Ιβάρ, που είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, ανακοίνωσε στην οικογένεια και τους φίλους του πως είναι ομοφυλόφιλος συστήνοντάς τους επίσης τον νέο του σύντροφο, τον οποίο γνώρισε όταν είχε πάει κάποια στιγμή για σκι στο ελβετικό θέρετρο Βερμπίερ, πέρυσι τον Μάρτιο.
«Το να είμαι ένας Μαουντμπάτεν δεν υπήρξε ποτέ το πρόβλημα, ήταν η γενιά στην οποία ανήκω. Όταν μεγάλωνα, όλο αυτό ήταν γνωστό ως 'η αγάπη που δεν τολμάς να πεις το όνομά της', αλλά είναι καταπληκτικό πόσο έχουμε προοδεύσει σε επίπεδο αποδοχής», δήλωσε ο 53χρονος λόρδος σχετικά με την απόφασή του.
«Πάλεψα με την σεξουαλικότητά μου και κατά κάποιον τρόπο ακόμη το κάνω. Ήταν ένα πραγματικό ταξίδι μέχρι να φτάσω εδώ, αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος», πρόσθεσε.
Ο ίδιος λέει πως η πρώην σύζυγός του Πένι, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2011, και οι τρεις κόρες τους τον υποστηρίζουν απόλυτα και έχουν καλωσορίσει τον νέο του σύντροφο στις ζωές τους.
«Πλέον είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος, παρόλο που δεν νιώθω ακόμη 100% άνετα όντας ομοφυλόφιλος» σημειώνει.
«Σε έναν ιδανικό κόσμο, ξέρω πως τα κορίτσια θα ήθελαν η μητέρα τους και ο πατέρας τους να είναι ακόμη μαζί, αλλά λατρεύουν επίσης και την οικογένεια του 21ου αιώνα που έχουμε χτίσει. Ο πατέρας τους έχει αγόρι. Είναι τόσο περίπλοκο και τόσο απλό, αλλά το να βρω τον Τζέιμς σημαίνει πως δεν χρειάζεται να λέω ψέματα σε κανέναν ή να γεράσω μόνος μου», καταλήγει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
