Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής άρχισε η ανάρτηση στο Taxisnet της πρώτης παρτίδας εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ που θα πληρώσουν φέτος 7,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.
Για να τα δουν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την διεύθυνση www.gsis.gr και να κάνουν είσοδο συμπληρώνοντας τους κωδικούς τους. Τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ, για όσους έχουν ήδη εκδοθεί, εμφανίζονται και στην επιλογή "δήλωση Ε9".
Σύμφωνα μάλιστα με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) η ολοκλήρωση της ανάρτησης των εκκαθαριστικών εκτιμάται ότι θα γίνει τα ξημερώματα (2:30 π.μ.) της Δευτέρας 29 Αυγούστου.
Πηγή: protothema
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιδια ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχεθηκε τελος ο ΕΝΦΙΑ
Ελατε να τα παρεται.
ωραία, ανυπομονούσα!