Συννελήφθη στα Μακρίσια Ηλείας από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 61χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία.
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 40 ετών από το Τριμελές Εφετείο Πατρών Αχαΐας, για το προαναφερόμενο αδίκημα. Ο 61χρονος θα εξέτιε ποινή δέκα ετών, αλλά του είχε δοθεί η δυνατότητα εξαγοράς της με 45.000 ευρώ σε δόσεις. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες και δεν κατέβαλε τις δόσεις, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!