Σύσταση σε όσους παίκτες στέφονται να μετακομίσουν στο MLS να …αποφύγουν την Ίντερ Μαϊάμι, όσο είναι εκεί ο Λιονέλ Μέσι, έκανε ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ!
Ο 35χρονος Πολωνός διεθνής μέσος Ματέους Κλιχ, επέστρεψε στην πατρίδα του το περασμένο καλοκαίρι, για την πρώτη του ομάδα, Κρακόβια, μετά από περιπλάνηση σε Βόλφσμπουργκ, Ζβόλε, Καϊζερσλάουτερν, Τβέντε, Λιντς, Ουτρέχτη, αλλά και το MLS, με Ντι Σι Γιουνάιτεντ και Ατλάντα.
Μιλώντας σε podcast στην Πολωνία, ο έμπειρος παίκτης μίλησε για την εμπειρία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αναφέρθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι, με διόλου κολακευτικά σχόλια!
«Δεν συνιστώ το Μαϊάμι όσο ο Μέσι είναι εκεί. Είναι καταστροφή. Κόσμος φεύγει, προπονητές και φυσιοθεραπευτές αποχωρούν. Οργανωτικά, είναι άσχημα. Ο πατέρας του Μέσι ουσιαστικά διοικεί τον σύλλογο. Όλοι μιλούν ισπανικά και δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ο ίδιος ο σύλλογος βρίσκεται επίσης 45-50 λεπτά μακριά από το Μαϊάμι», είπε ο Κλιχ, ενώ όσον αφορά τον καλύτερο… προορισμό στο MLS, είπε:
«Θα συνιστούσα τη Νέα Υόρκη. Η Ρεντ Μπουλ έχει τώρα καλύτερο γήπεδο, αλλά και η Σίτι χτίζει ένα εξαιρετικό στάδιο. Υπάρχουν σύλλογοι όπως η Κολόμπους Κρου και η Σινσινάτι, που έχουν υπέροχα γήπεδα και εξαιρετική βάση, αλλά το να ζεις εκεί είναι πολύ βαρετό. Θα συνιστούσα το Νάσβιλ, αν υπάρχει η επιλογή, καλύτερα να πάει κάποιος στη Nashville SC. Είναι ένα όμορφο μέρος, η πρωτεύουσα της μουσικής country. Το Πόρτλαντ και το Σιάτλ έχουν ατμόσφαιρα, αλλά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!