Είναι η δωδέκατη συνολικά και δεύτερη κατά σειρά αίτηση εξαίρεσης που καταθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του συγκεκριμένου εισαγγελέα, που χειρίζεται το φάκελο της «εγκληματικής οργάνωσης».
Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι η προηγούμενη αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει ακόμα εκδικαστεί καν από το δικαστικό συμβούλιο!
Η πρόταση του εισαγγελέα Κουμπή είναι και αυτή η αίτηση να απορριφθεί, όπως οι 10 προηγούμενες, ως αβάσιμη.
Ωστόσο, πριν καν ληφθεί η απόφαση για την ενδέκατη αίτηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει καταθέσει και δωδέκατη.
Ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος θα καταθέσει την πρόταση προς το συμβούλιο εφετών για το ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο θα παραπεμφθούν σε δίκη.
Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πέντε κακουργήματα. Εγκληματική οργάνωση, απάτη, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και ηθική αυτουργία σε κατ' εξακολούθηση δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Μετά την απολογία του στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη είχε καταβάλει εγγύηση 200.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Μια εμπλοκή που είχε οδηγήσει την έγκυρη βρετανική εφημερίδα Guardian να ανεβάσει αναλυτικό άρθρο στην ηλεκτρονική της έκδοση, στο οποίο γινόταν εκτενής αναφορά στις δικαστικές περιπέτειες του προέδρου του Ολυμπιακού, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για την αγορά της αγγλικής ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ.
Πηγή: skai.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτό που με εντυπωσιάζει δυσάρεστα είναι ότι φίλοι μου γαύροι στα social media βάζουν χιουμοριστικές φωτογραφίες του στυλ "θέλαν και δίκη" κ.λ.π.
αι ότι όλα είναι νόμιμα, ότι δεν υπήρξε ποτέ παράγκα, και να χαίρονται που πάει να την σκαπουλάρει ο Μαρινάκης.
Μα τόσο πολύ έχουν χαλάσει ; Να αυτο-παραμυθιάζοντ
Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο θεοποιημένος πρόεδρός τους είναι κακουργηματικά διωκόμενος και του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.
Τι άλλο πρέπει να δουν ;
αλλαξε φιλους
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
αθωος ,αθωος
Panic....
Όσο αντιστέκεσαι ... τόσο θα σε πονάει.
Χαλάρωσε και απόλαυσέ τον μ.λ.´κ.!!!!