Το όνομά του Τζόρνταν Αγιού είναι το τελευταίο που βγήκε στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά, αλλά είναι δεδομένο ότι μόνο για εύκολη περίπτωση δεν πρόκειται. Ο 24χρονος Γκανέζος επιθετικός, ο οποίος «συστήθηκε» με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Μαρσέιγ, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2014, ανήκει στην Άστον Βίλα και δύσκολα θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο.
Η Άστον Βίλα υποβιβάστηκε στην Championship και ο γεννημένος στη Γαλλία, αλλά διεθνής με την Γκάνα Αγιού δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.
Το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, έπαιξε σε 30 ματς της Premier League και πέτυχε επτά γκολ. Επίσης, αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες του FA Cup και άλλους τόσους του EFL Cup χωρίς να σκοράρει. Εκτός από την κορυφή της επίθεσης, είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί και στα φτερά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
