Η διαδικασία της αποσφράγισης των υποβληθέντων φακέλων συμμετοχής στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται σήμερα σε αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρουσία των νόμιμων εκπροσώπων των υποψηφίων.
Η διαδικασία, η οποία διενεργείται από ειδική επιτροπή, αποσκοπεί στο να ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στη δημοπρασία για τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου.
Οι φάκελοι που κατατέθηκαν στην ΓΓΕΕ για το διαγωνισμό, είναι έντεκα και μετά την διαδικασία της αποσφράγισης θα αποφασιστεί ως το τέλος της εβδομάδας ποια κανάλια θα περάσουν στην δεύτερη φάση της διαδικασίας.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πρόβλημα αντιμετωπίζει η υποψηφιότητα του καναλιού του Γιώργου Καρατζαφέρη CityNews ΑRΤ TV λόγω ελλείψεων καθώς φέρεται να μην έχει καταβληθεί το απαιτούμενο παράβολο των 30.000 ευρώ. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στην περίπτωση της υποψηφιότητας του MEGA δεν υπήρχε η τραπεζική ενημερότητα που απαιτείται.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει η κυβέρνηση, τα επιχειρηματικά σχήματα που θα κριθεί οτι κατέθεσαν άρτιο φάκελο υποψηφιότητας και θα περάσουν από το πρώτο στάδιο προεπιλογής θα ανακοινωθούν επισήμως το αργότερο ως τις 14 Ιουλίου.
Στην συνέχεια θα κληθούν να προσκομίσουν το παράβολο των τριών εκατομμυρίων ευρώ που θα είναι η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας και ο ο οριστικός κατάλογος των συμμετεχόντων σε αυτήν θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου. Η τελευταία φάση της δημοπρασίας και ανακοίνωσης των προσωρινών υπερθεματιστών θα πραγματοποιηθεί στις 12-17 Αυγούστου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
