Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η «καψούρα», ο τζόγος και η νίκη της ενότητας

Ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της Ωρας η οποία γράφει: «Καψούρα με Καφού. Αν και ο άσος της Γκιμαράες αγωνίζεται σε θέση που η ΑΕΚ έχει δυο από τους καλύτερούς της παίκτες (Σιμόες – Γιόχανσον) αποτελεί μεγάλο… πειρασμό. Ο Ορμπάν βασική επιλογή. Προβάδισμα στις σκέψεις για τις κινήσεις στην άμυνα ο Αργεντινός μπακ. Μέσα και ο Ταβάρες». Όσον αφορά τις εκλογές στην Ερασιτεχνική: «Μεγάλη νίκη της ενότητας και της Αγιά Σοφιάς στην Ερασιτεχνική. Παμψηφεί εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στη χθεσινή ΓΣ».

SPORTDAY

Τις χθεσινές δηλώσεις Πογιέτ ο οποίος αναφέρθηκε στους βαθμούς που έχουν χαθεί προβάλλει η εφημερίδα: «Ανεπηρέαστοι. Ο Πογιέτ δεν ασχολείται με την αφαίρεση βαθμών».

LIVE  SPORT

«Tζόγος με Πογιέτ», γράφει στο πρώτο της θέμα η LSκαι αναφέρεται στο μέλλον του Ουρουγουανού. «Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ τον δίνουν οι Άγγλοι book. Μετά την απόφαση για το Grexitκαι πριν τα πλέι οφ το ραντεβού με τον Τίγρη». Όσον αφορά τα μεταγραφικά; «Στην Ένωση στέλνει η Recordτον Ταβάρες».

GOAL

Για τον Ταβάρες γράφει η Goal: «Τον θέλει η ΑΕΚ, αλλά προθεσμία απάντησης δεν του έχει δώσει».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ