Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η αλήθεια είναι, πως με έχετε μπερδέψει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή ότι δεν παίζουμε καλή μπάλα;
Εγώ, η αλήθεια είναι το ήθελα το πρωτάθλημα όσο τίποτε άλλο. Παρόλα αυτά με τι μπάτζετ μας, δεν νιώθω τόσο χάλια που είμαι δεύτερος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η αλήθεια είναι πως ναι δεν μου αρέσει ούτε εμένα το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά αφού νικάμε δεν μετράει τίποτα άλλο.
Η ΑΕΚ πλέον έχει έναν σοβαρό προπονητή. Δεν τα έχει πάει και άσχημα απλά οι παίχτες δεν μπορούν όλοι να κάνουν αυτό που λέει ο προπονητής.
Είναι δύσκολο μιας και ο Πογιέτ διδάσκει στους παίχτες ένα άλλο στυλ ποδοσφαίρου από αυτό που ήξεραν.
Η ομάδα τώρα απλά θέλει έναν φορ. Ακούστηκε ξανά το όνομα του Σα και θα τον ήθελα πάρα πολύ στην ομάδα μας.
Εγώ το είπα, πως ο Τζιμπούρ, είναι καλύτερος όταν μπαίνει σαν αλλαγή και αυτό αποδικνυει.
Θέλουμε επίσης κι έναν εξτρέμ. Ακούστηκε ο Βαντίγιο. Γιατί όχι; Επενδύεις στο μέλλον και καλύπτεις και την θέση.
Επίσης χρειάζεται κι έναν στόπερ απλά εγώ έχω διαφορετική άποψη από εσάς γι αυτό θα μείνω απλά στο ότι χτεοαζομαστε έναν στόπερ.
Επίσης Κώστα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Δηλαδή όποιος δεν πηγαίνει γήπεδο ή πηγαίνει αραιά γιατί μένει επαρχεία είναι λιγότερο αεκτζής από αυτούς που πηγαίνουν, στεναχωριέται λιγότερο από αυτούς που πηγαίνουν ,τρώει λιγότερη καζούρα από αυτούς που πηγαίνουν;Δύο διαρκείας είχα στην 3 στην Φιλαδέλφεια για χρόνια!!Δεν γκρινιάζω διότι μπαίνω στην θέση του Μελλισανίδη,να βάλει χρήματα σε παιχνίδι που παίζετε με σημαδεμένη τράπουλα?Εσύ θα έβαζες?Όταν θα παίζετε ισότιμα το παιχνίδι με καθαρή τράπουλα άν δεν βάλει χρήματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρώτος θα γκρινιάξω να είσαι σίγουρος!!!
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια,δεν βάζει ο Τίγρης λεφτά λες & άμα έβαζε 3-4 εκατομμύρια & έπαιρνε 2-3 παίχτες καλούς θα παίρναμε πρωτάθλημα φέτος!!Το πολύ πολύ να είχαμε 6-8 βαθμούς ακόμη(Ξάνθη-Λεβαδειακό-Τρίπολη) τίποτα περισσότερο δεν θα είχαμε κάνει με κόντρα στα περισσότερα να μην πω σε όλα την διαιτησία!!Δεν βλέπετε που ο gay παίζει δεν παίζει κερδίζει,υπολογίστε πόσους βαθμούς του έχουν δώσει & πόσους έχουν κόψει από εμάς,πιστεύει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανείς ότι αν δεν αλλάξει το καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν παίζονται όλες οι ομάδες 50-50 θα πάρει κανείς άλλος πρωτάθλημα!!Θα έβαζε κανείς από εμάς αν είχαμε την δυνατότητα το χέρι στην τσέπη να βάλουμε κάμποσα εκατομμύρια με αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή?Αυτό αναρωτηθείτε τίποτε άλλο!!Υπομονή λοιπόν!!!
Πες εσύ τότε σε εμάς τους "γκρινιάρηδες" που είδες την ομάδα και σου άρεσε. Στρωτό ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε, σε ένα ντέρμπι δεν ήμασταν ΑΕΚ , με τα χωριά πονάει η ψυχή μας. Τι είδες στην ομάδα και σου θύμισε την ΑΕΚ, που υποσχέθηκε ο Μελλισανίδης με το "Ερχόμαστε". Αυτός έβαλε ψηλά τον πήχη, όχι εμείς. Και ως τώρα είναι μόνο λόγια. Με Αρθο,Κρισάντους όταν μιλούσαν για ομαδάρα. Συγγνώμη, αλλά με Μπουονανότε-Βάργκας-Τζιμπούρ σαν "πρώτα ονόματα" , δεν είναι η ΑΕΚ που φαντάστηκα εγώ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πέσαμε στην Γ', δεχθήκαμε την ξεφτίλα, 150Ε φτηνότερο διαρκείας, σκατά ποδόσφαιρο και τις 3 χρονιές με αποκορύφωμα τα περσινά πλέι-οφ. Παίκτες νεαρούς δεν βγάλαμε (Εκτός και αν μετράμε τον Πλατέλλα σαν ταλέντο). Για το γήπεδο τα γνωστά. Ο ίδιος είπε "ερχόμαστε", δεν τον αναγκάσαμε εμείς. Ως τώρα μηδέν εις το πηλίκο...
Δεν λέω να γιουχάρουμε ομάδα-διοίκηση γιατί προφανώς δεν είναι τόσο τραγική η χρονιά, αλλά βαρέθηκα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή να έχει η ομάδα στόχο την δεύτερη θέση και το κύπελλο και ταυτόχρονα να παίζει για το "μισό μηδέν"... Κάποια στιγμή πρέπει και η ίδια η ομάδα να μας κάνει να γουστάρουμε να την βλέπουμε...
Υ.Γ.
Παίκτης κλάσης ο Μπουονανότε δεν λεώ, αλλά ρε γμτ κάποτε λέγαμε για τον Σκόκο ότι "διαλέγει" παιχνίδια και εκείνον τον θυμάμαι να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι της ομάδας.
Όχι φίλε δεν μου αρέσει η ομάδα όμως ακόμη & η ΑΕΚ των Μανωλά Ατματζίδη Κασάπη Μπορμπόκη Σαμπα Σαβέβσκι Τσάρτα Κετσπάγια Κωστή Δημητριάδη Μπατίστα δεν έγεινε σε μια χρονιά & με κόντρα ολόκληρο το σύστημα!!Αν αλλάξει η κατάσταση & ο Μελλισανίδης δεν βάλει χρήμα πρώτος εγώ θα γκρινιάξω! Εσύ με σημαδεμένη τράπουλα θα έβαζες? Όσο για τον πύχη στην ΑΕΚ πρέπει να είναι πάντα ψηλά!!!
Για κάτσε ρε φίλε γιατί θα σε ακούσει κανένας και θα πει ότι η ΑΕΚ ανέβηκε και με το ζόρι.Σε Γ και Β είχες 3 γκολ μ.ο, ακόμα και στα play off που δεν τα πήγες καλά για ΑΕΚ ανεβαίναμε και χωρίς τους επιπλέον βαθμούς .Υπήρχαν όντως παιχνίδια που η ομάδα δεν μάγεψε αλλά υπήρχαν άλλα τόσα που η ομάδα έριχνε 8άρες,7άρες,6άρες και 5άρες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φέτος έχεις ρίξει 5 στον Ηρακλή που δεν το λες και χωριό, 6 στην Ελευσίνα, 5 εκτός στη Λάρισα, 3 άρες σε Πλατανιά (δύο φορές μάλιστα) Καλλονή και ΠΑΣ.
Υπάρχει διαφορά του γκρινιάρη από του μηδενιστή, και αυτά που διαβάζω δεν είναι γκρίνια αλλά μηδενισμός και απαξίωση.
Αν εβαζε 2-3 3κ και επαιρνε 2-3 παικταραδες θα βλεπαμε μπαλαρα και θα μας φοβοντουσαν οταν πηγαμε στο Καραισκακη. Ας τους ριχναμε εκει 3 γκολ και ας μας βαζανε 4 με μουφα πεναλτι. Αυτο θελουμε ρε φιλε. Να δουμε μπαλλα και να μας φοβουνται για τη μπαλα που θα παιζουμε. Τωρα δεν μας φοβουνται. Με την λογικη σου δεν πρεπει να παιρνουμε κανενα παικτη.
Δεν λέω να μην πάρουμε παίχτες φίλε λέω ότι από την στιγμή που όποιον & να φέρεις πρώτος θα βγεί ο διορισμένος αν δεν αλλάξει η κατάσταση το να φέρεις δυο τρεις παιχταράδες είναι δώρο άδωρο!!Δεύτερος είσαι & με την παρούσα ομάδα & χωρίς αυτούς!!!
Tελη, εσυ που δεν γκρινιαζεις, ερχεσαι γηπεδακι;
ή τρωμε την πατατα μονο εμεις, κ μιλας εκ του ασφαλους;
αδερφέ-skepastos εισαι φρεσκος και απειρος :)
υν στο πουθενα, αφου εξυπηρετησουν τον σκοπο τους, αρα δεν απαντουν , δεν θυμωνουν και ισως δεν βλεπουν καν αν εχει περασει το σχολιο τους....χαχααα
πρεπει να ξερεις οτι νικ που ξεπηδουν απο το πουθενα...καταληγο
Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι η ομάδα δεν παίζει ακόμα όπως θα μας άρεσε.
Όσον αφορά το κύπελλο, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όταν θυμάμαι τη διαιτησία του περσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα, όσοι πιστεύουν ότι ο θρήνος έχει καλύτερη ομάδα, ας αθροίσουν τους βαθμούς που έχει πάρει από τα κοράκια και ας αθροίσουν τους βαθμούς που εμείς έχουμε χάσει από τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοράκια. Θα εκπλαγούν!
Αυτό βέβαια, δεν αποτελεί επιχείρημα ώστε να μην ζητάμε να δούμε καλύτερη μπάλα από τη δική μας ομάδα.
Ο Μπουανανότε είναι παιχταράς! Και όσοι τον κράζετε απλά δεν ξέρετε τι σχήμα έχει η μπάλα.
Όταν πατάει περιοχή δεν γίνετε να του πάρει κανείς την μπάλα γιατί 90% οι αντίπαλοι θα του κάνουν πέναλντι. Έτσι και χθες πήγε να βάλει μια απίστευτη γκολάρα που έκοβε βόλτες για πολλοστή φορά μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το σούτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.. Γενικά ο νάνος με μια ενέργεια μπορεί να σου αλλάξει ένα παιχνίδι. Αν μείνει ο Πογιέτ που είναι ισπανόφωνος και δουλέψει τον νάνο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε θέματα αντοχής θα ξεχάσουμε και Σκόκους και και και...
Ρε φιλε Σερτζιο οτι ξερει μπαλλα ξερει. Κανεις δεν το αμφισβητει. Αλλα δεν εχει την δυναμη να φτασει μεχρι την περιοχη, αν με καταλαβαινεις τι εννοω. Αν ειχε την δυναμη βεβαια θα επαιζε στην Πριμερα. Αλλα ετσι ειναι. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει ταχυτητα και δυναμη πανω απολα. Και ο Μπονα εχει και μικρο διασκελισμο. Νομιζεις οτι παει με 200χλμ την ωρα και τον προλαβαινουνε ολοι. (βλεπε Ξανθη ΑΕΚ αντεπιθεση στο τελος, που νομιζαμε ολοι οτι πηγαινε σφαιρα και τον προλαβανε)
Οι απανταχού γκρινιάρηδες να βγάλουν το σκασμό... Βούβα κρυφογάβροι.. Πογιέτ #1
ΦΙΛΕ mindbug.......Σκεψου λιγο κεμας , που τη βρισκουμαι με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ....Θελεις να μας πιασει καταθλιψη?????..........
Χθες όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο κατάλαβα το εξής: Ότι τα κλαρίνα δεν μπορούν να παίξουν μπάλα πουθενά! Σκεφτείτε του σοβαρούς ανθρώπους που έχουμε στην ομάδα ( Γιόχανσον,Λαμπρόπουλος,Μπακάκης,Αραβίδης,Γκάλο,Μπαρμπόσα,Κορδέρο) Όλοι ένας προς έναν βελτιώνονται μέρα με την μέρα! Από την άλλη κάτι παλικάρια με φράντζες ,τατουάζ που κάθε 5 λεπτά βάζουν καινούργια φωτογραφία στο Instagram και έχουν στο μυαλό τους πως θα γ@μήσουν την σερβιτόρα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δουλεύει στο Γκάζι δυστυχώς παίρνουν όλοι την κατιούσα !
Ο Μάνταλος πρέπει να κριθεί με επιείκεια.
Στο πρώτο γύρο είχε να διαχειριστεί την επιστροφή από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, στον δεύτερο την αλλαγή προπονητή (αλλαγή που άλλαξε τον ρόλο του στην ομάδα κατά πολύ) και συνολικά στη σεζόν την προετοιμασία που δεν έκανε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όσοι αμφιβάλετε (ορθώς) για την απόδοση του να ξέρετε ότι τα παραπάνω αποτελούν πολύ σημαντικούς παράγοντες και ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δύσκολα θα βρει ρυθμό. Οπότε πρέπει να προστατευτεί από την «υψηλή κριτική» και σε καμία περίπτωση να μην αμφισβητηθεί το μέλλον του στην ομάδα.
Όσοι αμφιβάλετε (πολύ κακώς) για την αξία του δείτε το γκολ του Άραβα με την Ξάνθη το οποίο είναι 99% του Πετράν.
Ο πολύ έμπειρος Τζενάμο αποκρούει λάθος και κάνει ασίστ στον Άραβα …. γιατί???? Γιατί αιφνιδιάστηκε από του σουτ σε «λάθος χρόνο» του Πετράν τη στιγμή που όλοι περίμεναν να ανοίξει την μπάλα προς τον ελεύθερο συμπαίκτη του δεξιά.
Την τεχνική του σουτ σε «λάθος χρόνο» την είδαμε για πρώτη φορά από τον Βαζέχα και την αντέγραψαν πολλοί ανάμεσα τους και ο Ντέμης. Όσοι μπόρεσαν βασικά γιατί θέλει άψογη τεχνική (ακαριαίο «χωρίς προετοιμασία» σουτ) και μεγάλη οξυδέρκεια (αιφνιδιασμός). Στοιχεία που ο Μάνταλος είναι βέβαιο ότι έχει.
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πέρσι είδα την ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζει πιο άνετα ομάδες της Α' στο κύπελλο και ΑΝ όπως λες εσύ μας σφύριζαν 50-50 θα ήμασταν κυπελλούχος τώρα.
Στο κύπελλο ναι. Παίξαμε καλά (μέχρι ενός σημείου). Στη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν βλέπω να απασχολεί κανέναν που η ομάδα δεν βλεπόταν. Που στα play-off που μας γλένταγαν όλες οι ομάδες και από σύμπτωση δεν χάσαμε την 1η θέση. Πού οφειλόταν αυτή η κατακόρυφη πτώση αν όχι στην ανυπαρξία του προπονητή; (βλ. Ντέλλα-Μουρίνιο). Το ποδόσφαιρο τύπου κατοχής (τάχα) ή τσούκου-τσούκου - όπως το λέω εγώ, και η μπάλλα πίσω μέχρι τον τερματοφύλακα, συνεχίστηκε μέχρι την άφιξη του Πογιετ. Σωστά;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ομάδα τώρα έχει κανονικό και σοβαρό προπονητή. Και δεν είναι εύκολο να παίρνει όλα τα παιχνίδια με μπαλλάρα, όπως ζητούν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Όμως παίζει καλό σύστημα πια, κάνει ένα τσουβάλι ευκαιρίες και σιγά-σιγά χτίζεται σωστά, μέχρι να αποκτήσει νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Το ερώτημα είναι αν θα μείνει ο Πογιέτ για να συνεχίσει, ή θα τον υποσκάψουν οι γνωστές κλίκες των "ιτς" και θα τα βροντήξει και θα φύγει το Καλοκαίρι. Αυτό να φοβάστε, όχι το αν θα γίνουν οι Α ή οι Β μεταγραφές.
στα πλει οφ παιζαμε για πλακα περσι αφου ειχαμε ηδη ανεβει
περσι πηραμε κυπελλο απο τη Β Εθνικη και μας το εκλεψαν
και τελος οσο και να προσπαθειτε να παραποιησετε την αληθεια, σε 7 παιχνιδια ο καθενας στον α γυρο ο Δελλας υπερτερει σε ολα του Πογιετ, και σε αποτελεσματα και σε αποδοση (βλεπε γκολ, τελικες υπερ-κατα)παρότι ο Δελλας εδωσε πολυ πιο δυσκολα ματς, ντέρμπι εκτος εδρας και του ελειπαν και οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μισοι παικτες.
ο Πογιετ μπορει να εδωσε ορισμενα καλα στοιχεια στην ομαδα και να κοουτσαρει καλυτερα, ομως χαλασε την πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας που ειχαμε με τον ψηλό και την ξεκαθαρη υπεροχή εστω εναντιον μικροτερων ομαδων.
Μας περασαν για πρωτη φορα σε τελικες προσπαθειες ομαδες οπως οι Πανθρακικος, Καλλονη, Πλατανιας, φτασαμε στο σημείο να παιζουμε κατενατσιο στο ΟΑΚΑ με την Ξανθη κι επιπλεον δεν εχουμε καθολου διαρκεια και σταθερη αποδοση στο παιχνιδι μας, παιζουμε οντως καλά ενα εικοσάλεπτο ομως στη συνεχεια εξαφανιζομαστε απο το γηπεδο
Και γιατι δεν το έκανε και φετος στην αρχή της χρονιάς με τους ίδιους παίχτες και τον ίδιο προπονητή; Μην συγκρίνεις πράγματα εντελώς διαφορετικά. Πέρυσι οι ομάδες ήταν χαλαρές απέναντι μας, το ίδιο και ο γαύρος στο α ματς. Στο β που ήταν σοβαρός, δεν έκανε κάτι, αλλα και εμείς δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο κατοχής κτλ. Επίσης η ομάδα αντιμετώπιζε πολυ υποδεέστερες αντιπάλους και για τα μεγάλα ματς είχε και ενέργεια και ψυχολογία. Θα έρθει το ωραίο ποδόσφαιρο αδελφέ, δεν έγινε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε 1 χρονια η ΑΕΚ μπαρτσελονα με 2-3 καλα ματς και τα υπόλοιπα με την πέρα ραχούλα....
Θα συμφωνήσω με πολλούς που δεν τα βλέπουν όλα ρόδινα, και ειδικά με τον φίλο dimitriss_21 που είναι 29 χρονών. Εγώ είμαι 52 και πάω στο γήπεδο από 5 χρονών οπότε φαντάζεστε πόσες ΑΕΚ έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να βάλω μια διάσταση που νομίζω ότι φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω ότι το 4-3-3 τώρα το μαθαίνουν οι παίκτες και η ΑΕΚ έχει να το παίξει από την εποχή του Δώνη. Είναι δύσκολο και απαιτητικό σύστημα γιατί οι ρόλοι των παικτών από την μέση και μπροστά είναι πιο σύνθετοι από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα άλλα συστήματα. Νομίζω ότι οι επιθετικοί μέσοι που έχουμε δυσκολεύονται αρκετά σε αυτό το σύστημα γιατί είχαν μάθει να παίζουν δεκάρια πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1 που παίζαμε εδώ και τόσα χρόνια, και που για αυτό το σύστημα αποκτήθηκαν. Αποτέλεσμα είναι να μην βγάζουμε πολλές φάσεις. Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα είναι όταν αμυνόμαστε. Οι αντίπαλοι βγάζουν πολλές φάσεις γιατί η φιλοσοφία του 4-3-3 δεν είναι να αμύνεσαι με ένα αμυντικό χαφ, αλλά να συγκλίνουν οι μέσοι και να καλύπτουν τα άκρα, τα εξτρέμ. Αυτό δεν έχει ακόμα γίνει κτήμα των παικτών (βασικά θέλει και ταχύτητα και αντοχή και κάλυψη χώρων, δεν είναι εύκολο) με αποτέλεσμα
ομάδες σαν την Καλλονή, τον Λεβαδειακό, την Ξάνθη να μας βγάζουν 10 τελικές μέσα στο ΟΑΚΑ (εκτός έδρας τρώμε λιγότερες φάσεις δεν είναι τυχαίο!) στην ουσία γιατί δεν έχουμε καλές επιστροφές και αργούμε να καλύψουμε τους χώρους. Άρα η ανασταλτική λειτουργία δεν είναι μόνο θέμα σεντερ μπακ. Αυτά για την ώρα θα επενέλθω. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ΑΕΚτζήδες με κύπελο και champions league για το 2016!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΛΟ. ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ!!! ΕΛΕΟΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
Μπακάκης στο κέντρο, ναι γιατί όχι;
Μπακάκης κυρίως αριστερά! Στα Ιωάννινα δεν παίζει ο Ντίτακ. Γιατί να παίξει ο Σοιλέδης;
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΓΚΑΛΟ ΜΠΑΚΑΚΗ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΠΕΡ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Κατ αρχας για κανεναν παιχτη δεν ειναι υποτιμητικο να λες οτι δεν μπορει να παιξει σε μια θεση. Φυσικα μπορει ο Μανταλος να βελτιωθει στο μελλον, αλλα σιγουρα η ΑΕΚ χανει πολλα εχνοντας τον 8ρι. Οσο για τον Μπουονανοτε, τα 4 γκολ τα χει με ομαδες Β εθνικης και απο τα υπολοιπα εξι τα τα τρια ειναι στημενα(που και σε ομαδα Γ εθνικης να καταληξει σε αυτο θα ναι παντα καλος). Επισης, δεν εχει καμια ασσιστ. Αλλα ασχετα απο αυτα, δεδομενα εχει απογοητευσει. Μονο και μονο οτι ηρθε σαν μεγαλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφη και οπως γραφεις παιζει 50 λεπτα μεσο ορο, τα λεει ολα. Και ο Βαργκας εχει ακομα καλυτερα στατιστικα απο τον Μπουονανοτε με 5 ασσιστ και 6 γκολ(ολα αν δεν κανω λαθος σε ροη αγωνα), αλλα συγνωμη δε μπορω να ειμαι ευχαριστημενος με ττις εμφανισεις του.
Και συγνωμη που δε μπορω να σας ακολουθησω στο να ειμαι ευχαριστημενος με αυτη την ομαδα. Ειμαι 29 ετων. Απ οταν αρχισα να παρακολουθω ελαχιστες χρονιες δεν ειχα αγωνια να δω τα παιχνιδια. Φετος ειναι μια απο αυτες. Και λογω εικονας και επειδη σε αντιθεση με αλλες χρονιες, τωρα εχουμε πολυ δυνατη διοικηση και νομιζω δικαιως ειχα μεγαλες απαιτησεις. Ναι δεν πριτιμω Ψωμιαδηδες και Αδαμηδιδες οπως λενε πολλοι κατω απο παρομοια με το δικο μου σχολια, αλλα αυτο δε σημαινει θα πρεπει να χαιρομαι απλα επειδη ειχαμε θετικο ισολογισμο.
Συνονοματε να σε ρωτησω κατι με πασα ειλικρινια;
Με δεδομενο πως κουμαντο στην τσεπη του ταιγκερ δεν παιζει να κανουμε,τι προτεινεις;τι πιστευεις πως πρεπει να γινει;
Στο ρωταω ειλικρινα. @dimitriss_21... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μονο Α.Ε.Κ
Αδερφε τι ψαχνεις???????..........Ο ανθρωπος η δεν ειναι αεκτζης , η εχει αλλα συμφεροντα η του εχει κανει μεγαλο κακο η πεθερα του και ξεθυμαινει εδω μεσα......Ειναι μονιμως στη γωνια , ψαχνοντας για δικαιωση , ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .....Δεν τον ενδιαφερει το κακο που κανει [αν ειναι ΑΕΚ].... Δημητρακη ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!....ΕΝΤΑΞΗ........
Δηλαδη τοσο χαλια θεωρεις οτι ειναι η κατασταση στην ΑΕΚ που να μπορω να της κανω εγω κακο μεσω των σχολιων μου? Ουτε εγω που ειμαι μονιμως στη γωνια δε θα υποτιμουσα τοσο τη διοικηση και γενικοτερα την ΑΕΚ.
Kουμάντο σε κανενός τσέπη δε μπορούμε να κάνουμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα χαιρόμαστε κιόλας με μια ΑΕΚ σε ρόλο κομπάρσου ΣΕ ΟΛΑ όπως είναι φέτος, και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι προτείνει ο κάθε οπαδός αφού την απάντηση στην απορία σου και τη λύση του προβλήματος την έχει δώσει ο ίδιος ο ....ειδικός:
«...... μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, όταν συναντήθηκα με εκπροσώπους του σημερινού μετοχικού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχήματος. Διαπίστωσα διαφορά στη μεταξύ μας φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, που έγκειται στο ότι εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμη και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της, όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της. Κατόπιν τούτου θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να επιστρέψω στη διοίκηση της ομάδας».
Δ. Μελισσανίδης 2009
Κατ αρχας δεν προτεινω τιποτα. Την απογοητευση μου εφραζω. Και επισης αλλο φτιαχνεις ομαδα αλλο βαζεις χρηματα. Πχ το να ειχαμε Βελλιο αντι για Κρισαντους φθηνοτερα θα μας ερχοταν. Η απογοητευση μου πηγαζει μεν απο το οτι δε πεφτει χρημα, αλλα πηγαζει και απο τις τραγικες επιλογες που εχουν γινει. Θα μπροουσαν να γινουν καλυτερες επιλογες ακομα και με λιγοτερα χρηματα.
Δημήτρη καλα κάνεις και δεν εισαι ευχαριστημένος. Η ΑΕΚ τώρα φτιάχνεται ξανά. Δεν ειναι η ομάδα πρωταθλητισμού που ονειρευόμαστε σε καμια περίπτωση. Πάντως δεν εχεις αγωνία για τα παιχνίδια γιατι δεν έχουν τοσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και υπάρχουν πλευ οφ, ή στο κύπελλο ήταν εύκολα μέχρι τώρα. Όσο για το θέαμα, όταν νικάει η ομάδα για μένα θέαμα ειναι τα γκολ που είδα........ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τώρα για τον Μάνταλο. Ο Μάνταλος για μένα παίζει στη φυσική του θέση. Ειναι καθαρά 8-10αρι αλλα δεν έχει τη φαρμακερή πάσα ή το φαρμακερό σουτ ή την έλλειψη ταχύτητας για να παίζει μόνο 10αρι. Έχει καλή πάσα και καλό σουτ μαζι με μπόλικη διάθεση για μονομαχίες προσωπικές. Άρα η θέση μια χαρά ειναι. Για κάποιο λόγο το τελευταίο διάστημα σέρνεται. Πιστεύω ότι ειναι απο τον τραυματισμό γιατι δεν θέλω να σκέφτομαι άλλα πράγματα.
Ο Μπουονανότε ναι ηρθε ως μεγάλη μεταγραφή αλλα ξέραμε ότι έχει ιδιαιτερότητες. Για μένα πρεπει να στηριχτεί και η ΑΕΚ δεν θα βγει χαμένη! Ο Βάργκας ειναι άλλη περίπτωση. Όταν αποφασίζει να παίξει λες τι παιχταράς ειναι αυτός, το αρνητικό ειναι ότι χάνεται πολυ εύκολα μέσα στο παιχνίδι.
Γραφουνε μερικοι για Μπουονανοτς πρωτο σκορερ και να μειναι και γιατι δεν παιζει. Για αδιαφορα ματς κυπελλου καλος ειναι. Αλλα για δυνατα παιχνιδια δεν κανει το παιδι. Σε ποιο ντερμπι θα μπει και θα στο παρει ο Μπουονανοτε οταν με ενα φυσημα αερα χανει την μπαλλα ρε παιδια? Ελεος.
H ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε ένα σοβαρό παινίδι, και στα μισά υπόλοιπα δεν έχει πείσει κανέναν.
Η ομάδα έχει ελλείψεις και μιλάνε απλά για 2 παίκτες.. Σε λίγο θα μας πουνε ότι τις θέλουμε, απλά για να έχουμε βάθος στον πάγκο!
Η νοοτροπία νικητή δεν είναι να βάζεις γκολ και μετά .. "park the bus" και κάνοντας ξαθυστερησεις.(πχ Ξάνθη).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η νοοτροπία νικητή δεν χτίζεται να ξεκινάς το παιχνίδι δίνοντας συνέχεια χώρους στο γήπεδο και να την γλυτώνεις απ τα λάθη του άλλου, έχοντας την ασφάλεια του 0-1 του πρώτου αγώνα!! (με Λεβαδειακό)
Το μόνο κίνητρο που έχουμε σαν ομάδα (πέρα από 2η θεση) είναι να χτυπήσεις κύπελλο (δηλαδή χτυπάς και Ολυμπιακό πέρα από όποιον άλλον).
Προσωπικά, όσο και νοοτροπία νικητή προσπαθείτε να προβάλλετε, δεν μπορούμε να τον χτυπήσουμε, ειδικά σε διπλό αγώνα.
ο μπουονανοτε για αυτα τα παιχνιδια ειναι οταν εχουν κριθει οταν η μπαλα καιει ειναι απων αντι να ψαχνουν να βαφτισουν βαργκας μπουονανοτε εξτρεμ ας βαλουν μπακακη γκαλο μαζι στην δεξια πλευρα ετσι επαιζαν στον παναιτωλικο και οργιαζαν
τα σημεια στίξης ειναι δωρεαν και υπαρχουν στο πληκτρολογιο σου
Κώστα δεν ξερω αν προπονητές και διοίκηση ειναι ευχαριστημένοι απο τον Ντιεγκο,αλλα αν δε μείνει μαζι μας και του χρόνου θα ξενερώσω απίστευτα. Πιστεύω εχουμε δει ενα 20% του τι μπορεί να κανει....
αλλά έχουμε δει στο 100% τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει …..
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ.
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΟΓΕΤ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Η ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ.
Καλημέρα φίλε ….
Η νοοτροπία νικητή που αναφέρεις κτίζετε με καθαρές νίκες και όχι με την ομάδα πίσω από τη σέντρα για μισή ώρα ….. και δεν εννοώ μόνο μπαλάρα και ισοπέδωση του αντιπάλου …. εννοώ 1-0 μέχρι το 30 και 2-0 μέχρι το 60 ας πούμε και ενδιάμεσα χασμουριτά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι παίκτες και ο κόουτς το γνωρίζουν αυτό καλύτερα από τον καθένα ….
Από το σερί με τις 4 τελευταίες νίκες πόσες ήρθαν αβίαστα ????
Αν βάλουμε τον πήχη χαμηλά τότε η ομάδα είναι καλή. Αν βάλουμε τον πήχη όπου πρέπει να τον βάλουμε για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ τότε η ομάδα είναι μέτρια ως κακή. Το ότι η ΑΕΚ έπαιξε Γ εθνική κι ότι έπεσε πριν 3 χρόνια δεν σημαίνει ότι ο πήχης θα πρέπει να βρίσκεται χαμηλά.
Καλήμερα. Μεστός ο λόγος σας. Συμφωνουμε αυτή τη φορά.
Για όσους ανησυχούν για τον τραυματισμό του Κορδέρο και τη μείωση των εναλλακτικών στο κέντρο, ο Κώστας βρήκε ήδη λύση... Μπακάκης!?