Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
και μετά τι ξυπνήσαμε;;;;;; εδώ δε μπορούμε να πάρουμε τον Βέλλιο και θα πάρουμε παίχτη από την Premier League; Μάλλον ο Poyet δεν έχει καταλάβει που έχει έρθει.
το θεμα ειναι να δουμε και στο γηπεδο κανεναν οχι μονο απο βιντεο
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΛΑΤΕΛΑΣ ΑΠΟ .... ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
μετι θα τον πληρωσουμε αυτον με τις ψειρες??
Τον Μπουονανοττε με τι τον πληρώνουμε ρε? Τον Σιμοες? Τον Τζεμπουρ? Τζάμπα παίζουν όλοι αυτοι?
Την μονη μεταγραφη που εχει πληρωσει ο καβουρας ειναι του ανδρεοπουλου στην κερκυρα 180χιλ,αν η ομαδα του ζητησει κανενα μυριο το μικροτερο ποσο σου βαζω εγω αστον ξεχαστον!
καλη κινηση φαινεται...!! ειναι ομως?? δεν το εχω δει καθολου και τα βιντεο πια δεν μου λενε κατι...!! μακαρι να ερθει και να κανει παπαδες...αλλα μεχρι τοτε...ψαχτε εναν σεντερ φορ κανονι..να τελειωνει τις ωραιες σεντρες του!! Ρε παιδια..ειμαι ο μονος που θελει παρα πολυ τον Λαφερτι?
Οχι ο μονος irishrovers21,
Υπερ του Λαφερτι εχω κατ' επαναληψη εκφραστει και εγω, οπως και καποια αδελφια !...
Μιλάμε για τεράστιο πάλτουρα, όπως λέμε κάγκουρας.
Άντε και στην επόμενη ήττα να μας πείτε ότι μιλάμε με το Μέσι.
Καλά μιλάμε μιλάς στην μπάλα εσύ..
Φαίνεται καλός παίκτης, βέβαια τα στιγμιότυπα είναι πριν δύο(2) χρόνια.
o ''neos scocco''?
Αν έρθει ... λέμε ΑΝ .. θα γίνουμε κάτι σαν την Λίβερπου λ ??? ( εξηγώ : θα κάνει τρομερές σέντρες από τα αριστερά και επάνω σχεδόν στην γραμμή ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ !!!!! Απ΄λα κοιτάξτε το 2ο βίντεο !!!!)
φερτον χτες Τιγρη
Αρέσει, θα έρθει όμως;