Ο Ομπάμα αναφέρθηκε ξανά σήμερα με νέα παρέμβασή του στη διαμάχη Ρωσίας-Τουρκίας παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος της δεύτερης.
Άλλωστε πριν από μια εβδομάδα είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τον εναέριο χώρο της».
Mετά την συνάντηση με τον Ερντογάν στο Παρίσι, ο Ομπάμα έκανε μια ακόμη δήλωση υποστήριξης τονίζοντας: «Συζητήσαμε πώς η Τουρκία και η Ρωσία μπορούν να δουλέψουν από κοινού για να αποκλιμακώσουν τις εντάσεις και να βρουν έναν διπλωματικό τρόπο για να επιλύσουν το ζήτημα», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Όπως έχω πει στον κ. Ερντογάν, έχουμε έναν κοινό εχθρό και αυτός είναι το Ισλαμικό Κράτος και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα επικεντρωθούμε στην απειλή αυτή», κατέληξε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!