Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Clasico

Θορυβημένες οι ισπανικές Αρχές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Σάββατο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” θα διεξαχθεί το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και στην ισπανική κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν δώσει εντολή στην αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για το Clasico καθώς υπάρχει φόβος πως οι τζιχαντιστές θα κλικακώσουν τις επιθέσεις τους σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Έτσι λοιπόν θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος όσων βρεθούν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και ώρες πριν τη σέντρα η περιοχή γύρω από το γήπεδο θα αποκλειστεί. Πολλή δουλειά θα έχει και η εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας με την οποία συνεργάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, μέχρι στιγμής, από το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει δοθεί εντολή να παρθούν μέτρα αποφυγής τρομοκρατικής ενέργειας.

Το μέλος της τοπικής κοινωνίας της Καταλονίας, υπεύθυνο για θέματα εσωτερικού και ασφάλειας, ο Ζόρντι Ζανέ, ο οποίος είπε πως “συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή περιφρούρηση”.

Υπενθυμίζεται πως την Πρωτομαγιά του 2002, τρεις ώρες πριν από τη σέντρα του Clasico, εξερράγη βόμβα σε παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά στην έδρα των Μαδριλένων, προκαλώντας τον τραυματισμό 17 ατόμων και πολλές υλικές ζημιές. Λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθησαν μέλη του Μπατασούνα, πολιτικού σκέλους της αυτονομιστικής οργάνωσης των Βάσκων, ΕΤΑ. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ