Διαβάστε ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κώστα... έντιμα.. τι λές? Βιάστηκες ή όχι?
Κώστα, οι εξετάσεις δόθηκαν σήμερα και δυστυχώς μείναμε μεταξεταστέοι...Φροντίστε τουλάχιστον από πλευράς σας να μην χρυσώσετε το χάπι με δικαιολογίες για την διαιτησία, για το κακό τερέν, για τον βοριά που φύσαγε κ.λ.π. και αποδώσετε με σωστή κριτική τις ευθύνες και της σημερινής ήττας ντροπή και όλης της μέτριας φετινής εικόνας της ομάδας που για μένα έχει υπαίτιο με όνομα που λέγεται Μελισσσανίδης!!!!
oxi tetoia re ketse ti epathes??sou dinw to dikeoma na eisai simera nteforme!!stin omada den to dinw.
Συμφωνώ με τον tucan21. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ηττοπάθεια. Σίγουρα δεν έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν την μπάλα που θα θέλαμε να δούμε όλοι μας, αλλά και τον φετινό γαύρο μπορούμε να τον κοντράρουμε στα ίσια, όπως κάναμε και πέρυσι στο κύπελλο στο καραϊσκάκη και με κόντρα διαιτησία. Το θέμα είναι να ιδρώσουν οι παίκτες μας την φανέλα. Αυτό θέλω να δω εγώ και δεν φοβάμαι τπτ.
Ότι ναναι!!
Μη μακραίνουμε μόνοι μας την ΑΕΚ. Δηλαδή σε ποιο ματς δίνει εξετάσεις; Με την Τρίπολη; Οχι ρε
Blade runner συμφωνώ απόλυτα! Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλει να μας πει το άρθρο...αν δεν είναι κριτήριο ΚΑΙ το σημερινό ματς, τότε ποιο είναι;Έχεις παίξει επιεικώς μέτρια σε όλα τα παιχνίδια και άμα φας 3 γκολ από τον γαύρο σήμερα δεν θα είναι κριτήριο για όλους στην ομάδα; Η το μόνο που μας φτάνει είναι να μας αδικήσει λίγο η πολύ ο διαιτητής για να μπορούμε να γκρινιάζουμε για αυτό που μας"κλέβουνε" αλλά που επι της ουσίας δεν κάνουμε τίποτα για να διεκδικήσουμε! Δεν έχει καμία σχέση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ η ομάδα μας σήμερα με τον γαύρο. Δυςτυχως Ο χοντρός φέτος έχει φτιάξει καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αν τους νικήσουμε σήμερα θα είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας....αυτή είναι η πραγματικότητα και το ξέρουμε όλοι μας κατα βάθος! Η ομάδα στήθηκε για να μπει στα πλέι-οφ. Διοικηςη,προπονητής ,παίχτες το ξέρουν και κάποιοι από εμάς το καταλαβαίνουν και δεν τρώνε κουτόχορτο!
δεν αντιλέγω αλλά όταν λες ερχόμαστε....δεν πας με την ουρά στα σκέλια στο Καραισκάκη....η ομάδα δεν πάει έτσι κ είμαι σίγουρος γι αυτό αλλά πολύ ηττοπάθεια βλέπω στο περιβάλλον....κ φυσικά όλοι κ όλα κρίνονται ομάδα ΑΕΚ με ισχυρή διοίκηση πάει για πρωτάθλημα εδώ πήγαμε με τον..Κρασσά κ τον Κόντη....
συγγνωμη...ο χοντρος φετος τι ομαδα εφτιαξε σε ολα τα επιπεδα....?
η φετινη αμυνα τους τι διαφορα εχει απ'την περσινη....?
την διαφορα δηλαδη...την κανει ο..σεμπα και ο ιντεγε...?
ρε τι εχετε παθει???εναν προπονητη πηρε ο οποιος ηταν και ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ονομα απ'τον προηγουμενο απλα φαινεται εχει κολλησει καλυτερα με το ροστερ του!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
στην τουμπα στις 3 πρωτες τελικες ειχε 2 γκολ!!θα μπορουσε καλλιστα να ειχε φαει 4 μπαλακια πισω αν ειχε ομοια ρεντα ο ΠΑΟΚ!!!
ομοιως και στην Αρσεναλ...2 γκολ κατα τυχη που τους δωσαν ψυχολογια και ενα καλο στησιμο!!
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ξεκολλατε πια!
Αν ήμουν προκαταλημένος, θα έλεγα πως έχοντας δει και την αλλαγή στάσης στα δικά μας ΜΜΕ που από το ΅πάμε για πρωτάθλημα αμέσως΅ που έλεγαν δυο χρόνια ως αρχή καλοκαιριού, το γυρίσαν στο ΅κάνε υπομονή μέχρι να γίνει το γήπεδο και να φτιάξουμε σιγά σιγά ομάδα΅, πως ακολουθούν την γραμμή που δίνει ο Μελισσανίδης..Δεν είμαι όμως προκατελειμένος και απλά πιστεύω ότι το άρθρο είναι ατυχές μόνο..!!!!
Για να νικήσεις τον κολόγαυρο ειδικά μεσα στο καραισκάκη πρέπει να παίξεις οχι απλά καλυτερα από αυτόν αλλα να τον πατήσεις στην κυριολεξία δεδομένης της γνωστης εδώ και χρόνια διαιτησίας..να βλέπουμε τα πραγματα αντικειμενικά εχουν και καλυτερη ομάδα και τη διαιτησια μαζί τους για παν ενδεχόμενο...που την βλεπετε την ελπίδα? τλκ το δωσε στο γαυρο σανο και στον αεκτζη ελπιδα ισχυει
Κώστα μου η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ΠΑΟΚ ούτε Άρης ούτε Ηρακλής...θα στο γράψω απλά..αν χάσουν κ αρχίσουν να σκέφτονται τα playoff από Οκτώβριο μήνα σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτονται κ τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους...ΑΕΚ με σωστή διοίκηση σημαίνει διεκδικώ πρωτάθλημα...μην μικρένετε την ΑΕΚ με τέτοια άρθρα... -8 απ την κορυφή μέσα Οκτωβρίου σημαίνει μετριότητα για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ.....
H ΑΕΚ μπορει να μην ειναι ουτε παοκ ουτε αρης αλλα το να ζητας πρωταθλημα τη πρωτη χρονια της επιστροφης με 300χιλιαρικα ταβανι ενω ο αλλος πηρε φορ με 7μυρια ο 2ρος του τερματοφυλακας κοστιζει 15φορες τα λεφτα που εδωσες για μεταγραφες ειναι τουλαχιστον παραλογο και δεν βαζω το οτι εχουν τη κεδ και την επο στο τσεπακι τους... Εδω ειχαμε μεινει εκτος πρωταθληματος απο οκτωμβρη-Νοεμβρη με πολυ καλυτερο ροστερ
Κοίτα, δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε πως θέλουμε πρωτάθλημα. Εδώ και 2μιση χρόνια σκόπιμα οι δημοσιογράφοι, το περιβάλλον της ομάδας και ο ίδιος ο μελισσανιδης καλλιεργούσαν προσδοκίες και ελπίδες για μια Θριαμβευτική επιστροφή, για τον Τεράστιο Σεντερ Φορ που θα ερχόταν και για τις μεταγραφάρες που θα κάναμε. Όλα αυτά εως και τον ιούνιο . Μετά μάθαμε για το χρηματιστήριο του λονδίνου και μείναμε με τον χρύσανθο
Εννοειται φιλε,δν νοειται τη χρονια της επιστροφης ακομα και με τις γελοιες κινησεις που εγιναν,να μεινουμε εκτος πρωταθληματος απο μεσα οκτωβρη θα ειναι εξωφρενικο και θα εχει αναλογο αντικτυπο και στον κοσμο που θα παει γηπεδο
πεστα ρε φιλε θα μας τρελάνουν εδω μεσα ορισμένοι. η ΑΕΚ είναι γεννημενη να διεκδικει τίτλους και οχι να ειναι μονιμος κομπαρσος .....
Συμφωνω σε καθε λεξη...ετσι ακριβως
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφεις...!!!!!!
Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα επειδή ανεξάρτητα από το ρόστερ και το μπάτζετ μίας ομάδας, μία ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς μπορεί να νικήσει μία καλύτερη της.. Και στην προκειμένη περίπτωση, ναι μπορούμε αν και με χαμηλότερης ποιότητας ρόστερ, να τους πάρουμε το διπλό εκεί μέσα και να τους πέσουν τα σαγόνια από την έκπληξη ή τουλάχιστον να πα΄ρουμε ισοπαλία.... Ξενερώνω λοιπόν όταν διαβάζω μοιρολατρικά άρθρα που προετοιμάζουν το έδαφος για επικείμενη ήττα γράφοντας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως η ομάδα δεν δίνει σήμερα εξετάσεις ή πρωτοσέλιδα ότι το τυχόν ήττα δεν είναι οριακό αποτέλεσμα... όταν διαβάζω για το που κοιμήθηκε ο διαιτητής ή για την κόκκινη παράγκα ή για το ότι είναι στα τελευταία τους οι γαύροι και να κάνουμε υπομονή γιατί μια ήττα δεν λέει πολλά..... Είμαι αεκτζής γαλουχημένος με μια ΑΕΚ να σηκώνει κούπες και να παίζει ποδόσφαιρο πρωταθλήτισμού...ΑΕΚ με τα φτερά του δικεφάλου ανοιχτά όπως το έμβλημα, όχι μαζεμένα σαν της κότας όπως βλέπω να θέλουν κάποιοι να περάσουν αυτή την εικόνα ενόψει του ματς.... Βλέπω από την μια τα πρωτοσέλιδα και τα άρθρα του γαύρου όπως και σχόλια γαύρων φιλάθλων που αποπνέουν δίψα και πόθο για νίκη εναντίον μας και από την άλλη τα δικά μας ΜΜΕ που το έχουν ρίξει στις υποθέσεις του μέλλοντος και στο ΅χαλαρά΅... Όχι παίδες, είμαστε ΑΕΚ και ζούμε ειδικά σήμερα μόνο για την νίκη..!!!!!
Ίσως φέτος ο Γαύρος να είναι λίγο καλύτερος από πέρσι αλλά κι εμείς φέτος είμαστε λίγο καλύτεροι από πέρσι.
Μη βλέπουμε μόνο το 6 στα 6.
Μη μένουμε στη νίκη του επί του ΠΑΟΚ που ήταν δίκαιη.
Μην ξεχνάμε και κάτι προηγούμενες νίκες του, όπως εκείνη που πέτυχε στα τελευταία λεπτά με δυο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυχερές κόντρες! Και κάτι σπρωξιματάκια στα πρώτα ματς, μήπως τον βοηθήσουν τα κοράκια να πάρει μπροστά.
Μην τον παρουσιάζετε σαν φόβητρο, επειδή έχει τόσο πιο μεγάλο μπάτζετ από εμάς. Σχεδόν πάντα τις τελευταίες δεκαετίες είχε μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά πόσες φορές μας νίκησε στα ίσια; Πόσα πρωταθλήματα πήρε στα ίσια;
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να πω ότι είναι του χεριού μας, αλλά αν παίξουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το παίζουμε καλά, χωρίς αλχημείες σε σύνθεση και συστήματα, όλα μπορούν να συμβούν!
θα υπαρχει ενεργο λινκ παιδια? VIVA AEK!
Προσωπικά το βλέπω ως εξής. Ο ΟΣΦΠ σβήνει σιγά σιγά. Τα τρία κιτρινόμαυρα γράμματα (που λέει και ο Τίγρης) ανατέλλουν. Μια ήττα δεν μου λέει κάτι. Τα καλύτερα για εμάς είναι μπροστά. Τα χειρότερα για τους άλλους είναι μπροστά. Ήρθαμε άλλα όχι εντελώς. Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε. Έχουμε λίγο ακόμα δρόμο. Ο τίγρης ξέρει τι πρέπει να κάνει και το στάζει σιγά σιγά.
Όχι στην μιζέρια και την μετριότητα. Αν κάποιος αξίζει περισσότερα, αυτός είναι ο κόσμος της Ένωσης
Δεν ειναι ευκολο να πας και να κερδισεις μια ομαδα με... τριανταπλασια εσοδα απο εσενα. Οι εποχες αλλαξαν και για να τις ξανα αλλαξουμε θελει πολυ δρομο και προσπαθεια απο ΟΛΟΥΣ. Επειδη ομως μπαλα ειναι και γυριζει μην ξεγραφεται την ΑΕΚ.
τα,αποτελεσματικοτητα) ολα μετρανε. Σαν ΑΕΚ εισαι αναγκασμενος να παιξεις στα ισα ακομα και αν οι συνθηκες ειναι τελειως ανισόροπες.
Για μ'ενα δυσκολα θα φυγουμε με νικη σημερα για πολλους λογους οχι εναν. Αποτελεσμα μπορεις να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρεις αν παιξεις εξυπνα και σε παει και το παιχνιδι (διαιτητες 50-50,τυχη,ικανοτη
Εκει που εισαι αναγκασμενος να παρεις διπλο φετος ειναι η Λεωφορος και εκει για παραπανω απο εναν λογους. Ολοι θελουμε την ΑΕΚ πρωτα και ξερουμε καλα μεσα μας οτι θελει παραπανω προσπαθεια και απο τα .. εσωτερικα της ομαδας για να γινει αυτο. Επειδη ομως αυτην την στιγμη δεν γινεται να αλλαξει κατι και για φετος πρεπει να ξεπερασουμε τους εαυτους μας σε καποια παιχνιδια πρεπει να σκεφτομαστε πιο ρεαλιστικα.
Φυσικα και δεν παμε εκει για να χασουμε η για το Χ. Η ΑΕΚ θα παλεψει για την νικη. ειτε τα καταφερει ειτε οχι το θεμα φετος ειναι να ειναι σοβαρη η ομαδα και να δειξει οτι γινονται προσπαθειες. Του χρονου δεν θα υπαρξουν δικαιολογιες. Πρεπει να χτισουν μια ομαδα με καποιες υπερβασεις και να σηκωσει καποιος το βαρος. Ο Κορμος θα υπαρχει απο φετος οποτε η δουλεια θα ειναι πιο ευκολο να γινει.
''Ο Ολυμπιακός χωρίς παράγκα και εγκληματική οργάνωση δεν ήταν φόβητρο ποτέ. Και έτσι θα ξαναγίνει σύντομα. Οταν οι νίκες θα είναι πάλι νίκες και όχι αποδοχή προϊόντων εγκλήματος….''
Κωνσταντίνε στο έκλεψα και το ανάρτησα στο προφίλ μου, του διάσημου κοινωνικού δικτύου!
Τις καλημέροκαλησπέρες μου!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καλη επιτυχία στην ΑΕΚΑΡΑ μας σήμερις!
Καλώς 'η κακώς την δεδομένη στιγμή έχουμε ένα σέντερ φορ τον Κρισαντος όταν παει να πάρει μπρος και τον πετάς έξω του κόβεις τα φτερά και τον αχρηστεύεις ,έτσι έκανε και πέρυσι ο Δέλλας με πολλούς παίκτες!!
poli kako trajner to Dillla..sikou fighi kakou Dilllla...
Eγώ εξακολουθώ να είμαι ξενερωμένος μετά το περσινό. Όλος αυτός ο κόσμος , όλη αυτή η ενέργεια , όλη αυτή η προσπάθεια χάθηκαν από ένα αντικανονικό γκολ , από περίεργα επεισόδια , από προσβλητικούς πανηγυρισμούς κ από περίεργες κριτικές δημοσιογράφων που αντί για όλα τα παραπάνω στάθηκαν στο κακό κοουτσάρισμα του Δέλλα στα τελευταία λέπτα ! 2-3 φάσεις μας έκανε ο υπεργαλαξιακός σε 2 90λεπτα κ οι Μοurinho παρόλα αυτά τον έθαψαν. Απο κείνο το γ@μημένο γκολ ως σήμερα δεν έχουν αλλάξει κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολλά.Ελπίζω οι παίκτες να το βλέπουν αλλιώς αλλά εγώ δεν έχω καμία καψα , καμία προσμονή , κανένα αγχος για το σημερινό ματς.
Για εμένα, το πλέον απογοητευτικό ήταν το ότι η ομάδα έμεινε ανυπεράσπιστη τόσο επικοινωνιακά, όσο και διοικητικά. Λες και ήμασταν η καβάλα.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΕΛΛΑ!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!
Κανε δώρο στο κόρη μου σημερα που γίνεται 11 μηνών! Σε παρακαλω βούλωσε τους τα στόματα κ δωστους αυτο που τους αξίζει: π...σα κ άπλωμα στον ήλιο!!! ΑΕΚ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ Γ....ΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!!!!
Να σου ζήσει, να μεγαλώσει και να σου κάνει πολλά ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΕΚάκια
Σημερα ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ που θα κριθουνε ολοι.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ!!!
Παντως Κωστα αν σου λεγαμε πριν 2 χρονια τετοια εποχη οτι θα εγραφες τετοιο αρθρο για το ματς με τον Ολυμπιακο στο Καραισκακη με την αποδοση στον ασσο στο 1.35 ουτε εσυ δε θα το πιστευες. Με βαση τις εντυπωσεις που ειχαν δημιουργηθει τοτε η ΑΕΚ θα επρεπε να ειναι το φαβορι και ο τιτλος του σημερινου σου αρθρου να ηταν ...σημερα η ΑΕΚ γινεται το αδιαφιλονικητο φαβορι για την κουπα... Αληθεια ρε ΚΩΣΤΑ μπορεις να απαντησεις με λογικη πως εκεινες οι εντυπωσεις που ειχαν δημιουργηθει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακριβως πριν δυο χρονια σημερα ουτε για στειο δε λεγονται με το μπατζετ της ομαδας? Βεβαιως τα μπατζετ δε παιζουν ρολο, αλλα και με νικη σημερα στο Καραισκακη αν δε γινουν σοβαρες μεταγραφες το Γεναρη παλι τα πλει οφ θα εχουμε στο μυαλο μας. Φυσικα μια νικη σημερα εχει τεραστια ψυχολογικη και βαθμολογικη σημασια και ισως ο Γεναρης πλεον να μην ειναι τοσο μακρινος.
εγώ θα προσθέσω στο σχόλιο σου μία ρητορική ερώτηση..
εάν σας έλεγαν ότι με την επιστροφή μας στην Σούπερ Κλίκα θα παίζαμε με Πλατέλλα Αραβίδη βασικούς τί θα λέγατε;
και αυτή την ρητορική ερώτηση, την κάνει ο άνθρωπος που έχει άβαταρ τον Κρισάντους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σώσον Κύριε τον λαό σου
ReBo ακόμα σε πονάει αυτό που σου κάρφωσε με τον Ατρόμητο..
Ρε φιλε τι ρωτας και εσυ τα αυτονοητα. Εσενα αν στη δουλεια σου κανει το αφεντικο μια μ@λ@κι@ θα πας να τον εκθεσεις? Ή θα κοιταξεις να καλυψεις οσο μπορεις την κατασταση και να ηρεμησεις τον πελατη?
Επιχειρηση ειναι και το site, και οι εφημεριδες κτλ κτλ.
Με το παράδειγμά σου εννοείς ότι ο το aek365 είναι υπάλληλος του Μελισσανίδη σωστά?Κώστα μπορείς να δώσεις μία απάντηση γιατί αν είναι έτσι όπως τα λέει ο zapatistas υπάρχει θέμα.
τι απάντηση θέλεις να δώσω; Το ίδιο λένε και οι Ολυμπιακοί, το ίδιοι και κάποιοι από τον Δήμο Φιλαδέλφειας και άλλοι πολλοί. Το ίδιο λέει και ο Ζαπατίστα. Πίστεψε ότι θέλεις. Στο κάτω κάτω αφού όπως λέει κι ο Ζαπατίστα είναι αφεντικό μας ο Μελισσανίδης έχετε ενημέρωση κατευθείαν από την πηγή. Καλύτερα άλλωστε να σε λένε υπάλληλο του Μελισσανίδη παρά του Μαρινάκη.
υπάλληλος της ΑΕΚ θα έπρεπε να ήσουν , κύριε!
Καλά εσύ τώρα το κατάλαβες αυτό , αδερφέ...........?????
Ωπα, ρε μάγκα σοβαρα? από πότε ο Μελ είναι το αφεντικό μιας επιχείρησης (ΑΕΚ) και μαζί με τους υπαλλήλους του (δημοσιογράφους, εφημερίδες κλπ) κανονίζουν μόνοι τους την πορεία της και αλληλοκαλύπτονται.. και μεις οι υπόλοιποι (ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ) είμαστε οι "πελάτες"... ??? Δεν το κατάλαβα αυτό...
αδερφέ πραγματικά τις ίδιες σκέψεις είχα σήμερα. πριν 2 χρόνια, μετά την αποφράδα μέρα του υποβιβασμού, και τις εξαγγελίες για Αγια-Σοφιά και "ερχόμαστε και θα τρέμει η γη", περίμενα τη σημερινή μέρα πώς και πώς, ως μέρα αγωνιστικής εκδίκησης και αφετηρίας μια πορείας θριάμβου! όμως αντί γι' αυτό βλέπω μια μεγάλη ανησυχία από πολλούς ομοϊδεάτες,στα όρια του φόβου...όχι μόνο για μια ήττα (ντέρμπι είναι άλλωστε) αλλά και για πιθανό διασυρμό...γιατί αλλάξαμε τόσο ρε γαμώτο? γιατί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίναμε πρωταθλητές στα λόγια και τις υποσχέσεις και ουραγοί στην υλοποίηση τους..μη φοβάσαι όμως ρε ΑΕΚΑΡΑ, έχεις όλους εμάς δίπλα σου.ΑΕΚ ΜΟΝΟ
1-3, Αραβίδης το πρώτο
1-3
Σήμερα παίζει η Θεά μας. Η Θεά που όλους μας ενώνει. Μονάχα Ένωσις.
Σήμερα κάνουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το πλέον μισητό σωματείο της Ελλάδος. Σήμερα δεν είμαστε Δέλλας, Μελισανίδης Μπουονανότε ή Μπαρμπόσα αλλά ΑΕΚ. Στο πλευρό της ομάδας με φανατισμό και Πίστη στην Νίκη. Όχι ηττοπάθεια. Πάμε για την Νίκη και μονάχα για αυτήν. Η ενέργεια μας να περάσει στους παίχτες και να έρθει το πολυπόθητο διπλό. Σήμερα είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέρα για στήριξη.
Από αύριο όμως, ανάλογα με το αποτέλεσμα, όλοι θα κριθούν. Κάνεις στο απυρόβλητο. Και ο προπονητής για τις επιλογές του, και ο Πρόεδρος για τις υποσχέσεις και ελπίδες που καλλιέργησε, για τις Μεταγραφές που δεν έγιναν, και (κάτι που πολλοί ξεχνάν) εσείς, οι δημοσιογράφοι. Από Αύριο. Γιατί για 2 χρόνια ονειρευόμασταν την στιγμή αυτή.
Καλή Επιτυχία στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας, στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας και στην 11άδα που αυτός θα διαλέξει για να μας κάνει περήφανους.
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ
Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν,
της Ένωσης οι αετοί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
τα δίχτυα κομματιάζουν.
Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.
Σήμερα παίζει η Θεά μας. Η Θεά που όλους μας ενώνει. Μονάχα Ένωσις.
Σήμερα κάνουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το πλέον μισητό σωματείο της Ελλάδος. Σήμερα δεν είμαστε Δέλλας, Μελισανίδης Μπουονανότε ή Μπαρμπόσα αλλά ΑΕΚ. Στο πλευρό της ομάδας με φανατισμό και Πίστη στην Νίκη. Όχι ηττοπάθεια. Πάμε για την Νίκη και μονάχα για αυτήν. Η ενέργεια μας να περάσει στους παίχτες και να έρθει το πολυπόθητο διπλό. Σήμερα είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέρα για στήριξη.
Από αύριο όμως, ανάλογα με το αποτέλεσμα, όλοι θα κριθούν. Κάνεις στο απυρόβλητο. Και ο προπονητής για τις επιλογές του, και ο Πρόεδρος για τις υποσχέσεις και ελπίδες που καλλιέργησε, για τις Μεταγραφές που δεν έγιναν, και (κάτι που πολλοί ξεχνάν) εσείς, οι δημοσιογράφοι. Από Αύριο. Γιατί για 2 χρόνια ονειρευόμασταν την στιγμή αυτή.
Καλή Επιτυχία στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας, στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας και στην 11άδα που αυτός θα διαλέξει για να μας κάνει περήφανους.
Οχι αλλο ρομαντισμοι και σχολια του τυπου ...δεν κρινεται τιποτα σημερα οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα.
Αν δεν πειραζει σημερα οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα με τον ολυμπιακο,αυριο δεν θα πειραζει οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα με τον αστερα τριπολης,τον πανθρακικο ....τον φωκικο.
Δε χαμηλωνουμε τον πηχη ΠΟΤΕ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αναρωτηθειτε ολοι σας παρακαλω αν ποτέ υπηρχε αυτη η νοοτροπια πριν απο ματς στο Καραισκακης με Μανωλα Σαμπα σαβεφσκι Κατσουρανη Ντεμη Λυμπε.
Τοτε ρομαντικα σκεφτοντουσαν οσοι ερχοντουσαν να παιξουν εναντιον μας.
Παμε ρε ΑΕΚΑΡΑ με τσαμπουκα και πατηστε τους στα ΙΣΑ.
Ζουμε εξεγερμενοι και οχι σαν ρουφιανοι και προσκυνημενοι.
Μη σαν θολωνουν τα μυαλα η προπαγανδα τους και οι μολυσνενες σκεψεις.
Καλημέρα σε όλους. Παρότι στην Τουμπα ήμασταν πολύ φοβισμένοι, σημερα παω στοίχημα πως θα δούμε την καλύτερη ΑΕΚ ως τώρα. Σωστά ο Δέλλας δεν βαζει Βαργκας βασικό. λόγω ταξιδιού. Και αυτος και ο κοντός αν μπουν στο 60-65 μπορούν να κάνουν ζημιά στο γαύρο, αν ως τότε το ματς είναι ανοιχτό. Δυο πράγματα μόνο, καμιά σημασία στο διαιτητη και μεγάλο πάθος αλλά χωρίς να χάσουμε το καθαρό μυαλό. Και μην δίνουμε εύκολα φάουλ και κόρνερ. Οποιος ξεγραφει την ΑΕΚ σε ντέρμπυ δεν ξέρει μπάλα...
Και όμως Κώστα, απόψε η ομάδα μας δίνει εξετάσεις και μάλιστα πανελλαδικές....Νικάμε τον γαύρο και του δείχνουμε τι άντερα πρωταθλητισμού έχουμε φθαντοντας τον στους 2 βαθμούς και παράλληλα του πατάμε το ηθικό.... Φέρνουμε ισοπαλία και μένουμε στους 5 βαθμούς διαφορά και στο κόλπο του τίτλου ακόμα μέσα... Χάνουμε και χάνεται η χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα Κώστα και μάλιστα από μέσα Οκρώβρη.. Και από φέτος για μένα, χρονιά χωρίς τίτλο για την ΑΕΚ, είναι χαμένη χρονιά...Οπότε,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ναι σήμερα δίνει εξετάσεις και θέλω να είναι επιτυχείς !!!!!!!! Άντε με το διπλό λοιπόν !!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΔΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ
Η μεγάλη διάφορα μεταξύ των 2 ομάδων(πέρα από το ότι αυτοί θα χουν και τους διαιτητές μαζί), είναι το τέρμα και τα αμυντικά χαφ. Τα αμυντικά χαφ επειδή ο Γιόχανσον φέτος είναι μέτριος, αλλά και επειδή Καμπιασο-Κασαμι είναι πολύ καλύτεροι δημιουργικά. Ο Καμπιασο και 10ρι να παίξει, μια χαρά θα τα πάει. Για να ανταπεξέλθουμε, θα πρέπει να κάνουν τη διάφορα οι Γιόχανσον και Σιμοες, ώστε τουλάχιστον να εξουδετερωθει το κέντρο του γαύρου. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν είμαι ιδιαίτερα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αισιόδοξος. Και φοβάμαι πολύ τα στημένα. Και ο γαύρος είναι πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα και εμείς δεχόμαστε φάσεις από στημένα σχεδόν απ όλες τις ομάδες. Και φυσικά ο διαιτητής θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες.
Με λιγα λογια παμε να τον πιουμε κι ανα κατσει και 1% κανενας βαθμος, μεσα πεσαμε..
"Χαλαρα" και προβλεψιμα τα σημερινα σφηνακια. Χαμηλών τόνων να το πω αλλιως.
Το θεμα στο αποψινο ματς δεν θα ειναι η διαιτησια και το ξερουμε αυτο. Ακομα και να θελει ο Φαταουλ να εχει τους διαιτητες με το μερος του, η κατασταση δεν ειναι οπως επι Κοκκαλη. Που σφυριζαν στο 92' πετσινα πεναλτυ. Τωρα τα ματσακια στηνονται στα εκτος εδρας με ομαδες- δορυφορους.
Με αυτη τη λογικη θεωρω λαθος την αναφορα στη διαιτησια. Ας ειχαμε κανει καλυτερες μεταγραφες να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορουσαμε να χτυπησουμε το ματς στα ισια. Τωρα παρατηρω (και ορθως) οτι ολοι οι δημιοσιογραφοι της ΑΕΚ σταματησατε τα μεγαλα λογια. Πλεον προσεχετε τι γραφετε γιατι δεν θα ξερετε τι να πρωτομαζεψετε αμα ερθει καμια 3αρα στο κεφαλι. Αντε να καλυψετε τον Τιγρη μετα, εχετε και τον κοσμο να κραζει για τα λεφτα που δεν εχουν δει να πεφτουν στην ομαδα, το γηπεδο στις μακετες ακομα..Ειναι πολλα...
Τελικα ειναι πολλα περισσοτερα απο ενα ματς δυστυχως..Σε περιπτωση ηττας ειναι ενας ακομα χρονος χωρις πρωταθλημα, ενας ακομα χρονος χωρις γηπεδο, ενας ακομα χρονος με το κεφαλι κατω..Ολα συνδεονται καλως ή κακώς.Στο σημερινο ματς λοιπον κρινονται λοιπον ΟΛΟΙ. Απο τον προεδρο που μας οδηγησε στη Γ για να επιστρεψουμε ξεχρεωμενοι, τον προπονητη και τους παιχτες που επελεξε και επιλεχτηκαν.
Zapatistas περιμένεις πως και πως την ήττα ε?Για να έχεις λόγο ύπαρξης στο σάιτ και να λες 'σας τα έλεγα εγώ ο καπιταλιστής Μελισσανίδης φταίει, ο άχρηστος Δέλλας και οι παίχτες που σας το ξαναλέω για 300οστή φορά για να το ἐμπεδώσετε..ποιος φταίει???..ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!Το άβαταρ που έχεις τι συμβολίζει?
Όλοι κρινόμαστε και πάνω από όλους ο Μελισσανίδης.
Εχθές απόλυτο δικιο αδελφέ αλλα πραγματικά πιστεύω οτι πο περισσότεροι δεν φοβόμαστε τον γαύρο αλλα να μην ξαναδούμε πάλι την αμαχη κλονισμένη ομάδα που είδαμε στην τούμπα που στο σημερινό παιχνίδι αν γινει αυτο θα έχουμε μεγάλο προβλημα !! Αλλα δεν πιστεύω οτι θα γινει αυτο πάλι πιστεύω οτι τα παιδιά θα μπουν μέσα σαν ΑΕΚ και θα τα δώσουν ολα !! Και γινει αυτο τότε εγω οτι και να ειναι το αποτέλεσμα θα ειμαι ευχΑριστημενος !!Παμε αεκαρα μου !!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ .ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ,ΕΠΟΠΤΕΣ ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ------ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ (ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΘΡΥΛΟΤΑ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ) -------ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ----------ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ -----------ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ .
Σημερα μονο νικη και ας παιξει και ο σβαρνας και ας μας εχουν στην περιοχη μας για 89 λεπτα το τριποντο και μονο μετραει
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΥΣΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΙΑ....
Και να νικησουμε σημερα καποιοι θα βγουν να γκρινιαζουν, παμε γερα και δυνατα ΑΕΚαρα, θελει δυναμη και ψυχη σημερα να μην φοβηθουμε το παιχνιδι και οπου μας βγαλει.
Αθεραπευτα ρομαντικος οπως θελω να ειμαι, αποψε το θελω 0-2 με τρέλα. Κουβεντες για συστηματα, παικτες και γηπεδο απο αυριο μαγκες. Σημερα πρεπει να ερθει μια μεγαλη νικη για να γελασει λιγο το χειλακι μας
ΖΗΛΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ-και θα ηθελα σαν τρελλος να ημουνα στη θεση του- ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
Σιγουρα θα εχει και αυτος να δωσει πολλες μαχες μεσα στο καραηταβλι με τους κορακες, με τους μπραβους που λοξοκοιτανε και βριζουν μεσα απο τα δοντια μην τους παρει η καμερα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΔΕΣ-ΡΕΣ που καραδοκουν σε καθε γωνιά , ετοιμοι να βρισουν - να χειρονομησουν - να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπηλακισουν - .....κλπ
ΚΟΜΩΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!
Παίκτες της ΑΕΚ μπείτε στο γήπεδο και παίξτε σαν ΑΕΚ (μην τους φοβάστε τα παιδιά στις πλάτες άλλων βασίζονται) δώστε την ψυχή σας για την ομάδα και αν τα βρωμόσκυλα καταφέρουν να σας νικήσουν αυτό να γίνει με τον γνωστό τρόπο: Να ξεφτιλιστεί και πάλι οι διαιτησία για να χάσουμε. Υ.Γ. Γαμ....ε τον π...τη τον ολυμπιακό!
Καλημέρα Κώστα και σε όλη την κιτρινόμαυρη παρέα.
Σήμερα τα είπες όλα.Αυτό που θέλω είναι να δω στο σημερινό παιχνίδι είναιμία ΑΕΚ να δαγκώνει στο λαρύγγι.Ναι καίει η φλόγα μέσα τους.Μπορεί να υστερούμε σε ποιότητα αλλά είμαστε ΑΕΚ και έχω μάθει σε αυτά τα παιχνίδια να έχουμε 10πλάσιο πάθος από αυτούς.
Να προσθεσω επισης, οτι οι ΑΕΤΟΙ μας πρεπει να χυμηξουν το βραδυ στα χορταρια του καραηταβλιού, σαν 11 ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ που βλεπουν τη γαβαθα με το νερο, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ-οπως πολυ σωστα ειπες- ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΚΟΡΑΚΕΣ-ΟΡΝΙΑ πανω στους οποιους δεν ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΤΙΚΟ.....ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ....ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ.
Καλά είναι τα 11 λυσσασμένα σκυλιά αλλά ποδόσφαιρο παίζουμε δεν πάμε για κυνήγι. Δεν θεωρείς ότι θα ήταν καλύτερο να υπάρχουν και κάποιοι καλλιτέχνες στην ομάδα; Μετά μας χαλάει το μοντέρνο ποδόσφαιρο και αναπολούμε άλλες εποχές. Μακάρι πάντως Πλαττελας και Μπαρμπόσα να συνεισφέρουν και επιθετικά. Για τον Μπαρμπόσα σε συνεργασία με Μάνταλο το θεωρώ σίγουρο βέβαια, να δούμε τι θα κάνει και ο καθόλου κακός Βαγγέλης. Απλά όταν οι λίγες ευκαιρείες της ΑΕΚ καταλήγουν στη εξέδρα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλάβουμε όλοι ότι με κάθε ενδεκάδα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ο Δέλλας επέλεξε άμυνα. Θα κριθεί μετά το ματς και κυρίως από την εικόνα της ομάδας,εκτός αν μιλάμε για διπλό.
όπως το είπες dimitrisntz ο Δέλλας επέλεξε άμυνα..
για τη νίκη πάει μόνο στις δηλώσεις..
Τούμπα Νο2
Να τα δώσουν όλα όσοι παίξουν, να παίρνουν τις μονομαχίες να κόβουν τη μπάλα. Να τους πάρουμε τον αέρα και ο καλύτερος Έλληνας παίχτης Μάνταλος θα τους παστελώσει, τους το χρωστάει!
Γιατί δεν δίνει εξετάσεις σήμερα; Mήπως επειδή σε περίπτωση ήττας λόγω της σύγκρισης των μπάτζετ & την διαφορά στην ποιότητα που φέρνει αυτήν την αποτυχία την φορτώνονται οι προιστάμενοι αλλά σε περίπτωση επιτυχίας & καλής εμφάνισης την πιστώνεται αποκλειστικά ο Δέλλας ;
#τροφή για σκέψη
Kωστα καλημερα,
Συγχαρητηρια και για το σημερινο σου αρθρο και για τον Τιτλο !
Ταπες ΟΛΑ σε δυό αραδες .
Διαβασα στο ΑΕΚ365 τα πρωτοσελιδα,ειδικα των κωλογαυρων.Οι αλαζονεια τους σπαει καθε ρεκορ.Πρεπει να μπουν στο γηπεδο αποφασισμενοι να τους τσακισουν.Σημερα δεν ειναι ενα απλο ματσακι,ειναι κοντρα στην πιο μισητη ομαδα στον πλανητη!
Αν τους δειξει ο Δελλας το τη γραφει ο γαυρος, "γλεντηστε τους νεοφωτιστους,ηρθε η ωρα οι "ερχομαστε" να γυρισουν πισω,ολοι οι παικτες παρακαλανε τον Σιλβα να παιξουν κοντρα στο ΑΕΚακι"... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αλλα τετοια,αν εχουν λιγο ανδρισμο μεσα τους θα πρεπει να βγουν εκει εξω και να τους διαλυσουν!!!!!!!
Το στυλ εμεις ειμαστε ΑΕΚ και δεν πεφτουμε στο επιπεδο τους εγω τα ακουω βερεσε!
Μπειτε μεσα και παρτε τον αγωνα,ξεσκιστε τους μην τους αφησετε να σας αμφισβητησουν ουτε λεπτο!!
Τα βλεμματα τους να γεμισουν τρομο θελω σε καθε επιθεση μας!!!!!!!
Μήπως κύριε Κετσετζόγλου σήμερα θα πρέπει ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ που συνέχισε χωρίς επιθετικούς και δήλωσε "ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ"........
ΑΕΚ να σαι και μην φοβασαι!!Μπειτε μεσα και φατε τους μωρεεεεεεεεε!!!!