Ο Όου Ντι Ανοσίκε, είναι Αμερικανονιγηριανός και γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Νέα Υόρκη. Πήρε το όνομά του (Όου Ντι) από μικρό παιδί. Του έδωσαν το όνομα Οντέρα (Oderah), που σημαίνει «Ότι έχει δοθεί από τον Θεό δεν δεν μπορείς να το πάρεις»στην Νιγηριανή διάλεκτο. Ο ίδιος όντας μέλος μεγάλης οικογένειας, έχει τέσσερις αδερφές και δυο αδερφούς. Ο Ανοσίκε άρχισε να παίζει μπάσκετ επαγγελματικά στα οχτώ του χρόνια, παράλληλα με το σχολείο. Οι καθηγητές του έλεγαν «είναι ο ορισμός του μαθητή-επαγγελματία». Αποφοίτησε από το Saint Peter’s Boys το 2009 και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο πήρε πτυχίο στα οικονομικά. Ο Αμερικανός παίκτης της ΑΕΚ, έχει ως χόμπι του το διάβασμα, τα ψώνια και το να περνάει χρόνο με τους φίλους του και την οικογένειά του. Οι αγαπημένοι του αθλητές είναι οι Κέβιν Γκαρνέτ, Αμάρ Στούατμάϊρ, Στέφεν Κάρυ και Ντέρεκ Τζέτερ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα στοιχεία του μιλάνε από μόνα τους αφού πρόκειται για ένα παίκτη που είναι κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα. Ο Ανοσίκε μετά τις καταπληκτικές του δυο σεζόν στην Ιταλία, έψαχνε την ευκαιρία του για να μπορέσει να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε επισημάνει «είναι ευκαιρία για μένα μετά από τις καλές σεζόν που έκανα να αναδειχθώ. Η καριέρα μου αναπτύσσεται ραγδαία». Ο ίδιος αφήνοντας την Serie A, ήταν πρώτος στα ριμπάουντ στις δύο τελευταίες σεζόν. Ειδικότερα τη δεύτερη σεζόν ήταν πρώτος με 10.9 ριμπάουντ έχοντας και 14 double-double. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ανοσίκε ήταν τρίτος σκορερ του πρωταθλήματος με 11,5 πόντους σουτάροντας με ποσοστό 62,1% το επίσης τρίτο καλύτερο στη λίγκα. Ο ίδιος αφήνοντας τη Serie A, δήλωσε πως μεγάλο ρόλο στα επιτεύγματά του έπαιξαν οι συμπαίκτες του «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Οι συμπαίκτες μου έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά για μένα. Είχα πολύ καλούς συμπαίκτες, πλέον περιμένω το επόμενο βήμα». Στη συνέχεια η Λαμποράλ έκανε πρόταση στον Ανοσίκε και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρωλίγκα δεν τον άφηνε ασυγκίνητο «η μεταπήδηση στην Ευρωλίγκα είναι τεράστιο βήμα για μένα». Και κάπως έτσι ο παίκτης πήρε την μεταγραφή του για τη Λαμποράλ, που όμως δεν του δόθηκε στην πραγματικότητα χρόνος να δείξει το ταλέντο του. Μια τέτοια ευκαιρία δεν θα περνούσε απαρατήρητη από το «μικροσκόπιο» του Ντράγκαν Σάκοτα που εισηγήθηκε αμέσως την απόκτηση του. Πλέον η ΑΕΚ προσθέτει στο «οπλοστάσιο» της άλλον ένα Ευρωλιγκάτο παίκτη, που θέλει να αποδείξει πολλά με τη φανέλα της.
Αυτοί είναι οι λογαριαμοί του στα social media
https://www.facebook.com/ODAnosike
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

meta apo pli kairo vrikame poli kalo 4 ,pou pistevo oti me ton louka tha ekanan parti ,distixos efige logo xaraktira.tora gia ton anosike tha doume,den ton ksero.pame tora parakato,me prosopiki aporsi panta,pistevete oti ektos tou louka ,afti pou ithan fetos ine kaliteri apo aftous pou efigan,kat eme mporousean sakota -aggelopoulos me 2-3 kinisis na ktipouse protathlima