Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάρτερ στο aek365: Στόχος να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ και να νικάμε ανεξαρτήτως συνθηκών

Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε αναλυτικά για τον τραυματισμό του, αλλά και τις αλλαγές που προέκυψαν στην ομάδα λόγω των απουσιών


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη στον Λουκά Μαστροδήμο

Ο τραυματισμός του στο πόδι ήταν ένα από τα πρώτα «σοκ» που ακολούθησαν την επιστροφή της ΑΕΚ από την Κρήτη πριν λίγες ημέρες. Ο ίδιος ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ δείχνει να μην πτοείται, καθώς ήδη αποχωρίστηκε την προστατευτική του μπότα, ωστόσο, μιλώντας στο aek365, παραδέχεται πως τα συναισθήματα είναι «χάλια» για όποιον χάνει την προετοιμασία. Παρ’ολα αυτά, κάθε του λέξη εκπέμπει σοβαρότητα, σιγουριά και αισιοδοξία, σχεδόν ταυτόσημη με την αγωνιστική του παρουσία.

Η συζήτηση ξεκινά φυσικά με την κατάσταση της υγείας του. Τη Δευτέρα υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να επιστρέψει σε 10 ημέρες πέριπου: «Το πόδι μου είναι καλύτερα, κάθε μέρα είναι διαφορετική, κάνω ασκήσεις και θεραπεία. Ακόμη πονάω, αλλά σκέφτομαι την επιστροφή μου. Είναι δύσκολο να είσαι εκτός ομάδας, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Δύσκολο το να είσαι χωριστά και να μην μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Αλλά στην ομάδα αρκετοί τραυματίστηκαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, την προετοιμασία. Σωματικά είναι χάλια αυτό, το ίδιο και πνευματικά. Στο παρελθόν, μου είχε ξανασυμβεί το ίδιο με τον Πανιώνιο, πάλι στην προετοιμασία. Έμεινα 6-7 εβδομάδας εκτός, το μεγαλύτερο διάστημα που έχω απουσιάσει. Αυτό που προσπαθώ είναι να κρατιέμαι σε φόρμα και να γυμνάζω το υπόλοιπο σώμα μου και να είμαι πανέτοιμος, γυρίζοντας».

Σχολιάζοντας τις προσθαφαιρέσεις της ομάδας σε σχέση με το Καρπενήσι και την Ιταλία, λόγω απουσιών και νέων αφίξεων, δηλώνει απόλυτα αισιόδοξος: «Προσαρμοζόμαστε. Δεν είναι καθόλου κακό που είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί προς το καλύτερο. Δουλέψαμε, περάσαμε χρόνο μαζί και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Δεν νιώθουμε κάποια πίεση».

Όσο για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί του: «Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, το πιο αρμονικό μπάσκετ που γίνεται, να είμαστε ανταγωνιστικοί και από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να διεκδικεί τη νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ