Μια υπέροχη βραδιά μνήμης , μια ενωσίτικη βραδιά αναγνώρισης και τιμής σε ανθρώπους που τους ενώνει η Μικρασιατική καταγωγή και βοήθησαν να μεγαλώσει το ΑΕΚτζηδικο στοιχείο στην πόλη μας , ήταν η χθεσινή στο Μουσείο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο.
Οι χαμένες πατρίδες , οι μνήμες από την Μικρά Ασία , ήρθαν στο προσκήνιο μέσα από τα λόγια των ανθρώπων που κράτησαν για πολλά χρόνια ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία !!!
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον Δημήτρη Πίττα που μας μετέφερε στιγμές μέσα από τα αποδυτήρια του Πρωταθλήματος του ‘88 ( Πρωτάθλημα Τσιγκοφ ) και του ‘89.
Μία τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ στην Super γιαγιά Σοφία που με την ενέργεια που έχει , μεταδίδει την αγάπη της για την ΑΕΚ, σε όποιον βρεθεί δίπλα της.
Πραγματικά ΔΕΟΣ για τον Μανώλη Βουτσαλά ( Μπλομπλό) που μας εξιστορήθηκε στιγμές με Στέλιο Καζαντζίδη και Λευτέρη Παπαδόπουλο .
Πάρα πολύ ΣΕΒΑΣΜΟ στον γιατρό μας Γιάννη Καλεμπουμπα που έφερε στον κόσμο και μεγάλωσε τόσα ΑΕΚόπουλα στην προσφυγική συνοικία του Ατσαλένιου .
Και τι άλλο από ΕΚΤΙΜΗΣΗ για τον ανιδιοτελή υποστηρικτή οπαδό Κώστα Μιμίκο , που έχει ταξιδέψει σε όλα τα γήπεδα της γης για την ΑΕΚΑΡΑ .
Θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά μας , θα είστε πάντα δίπλα μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα κρατάμε ψηλά την σημαία της ΑΕΚ !!!
Το ΔΣ του Μουσείο ΑΕΚ - Iraklio Eagles
YΓ. Θα ήταν ασέβεια να μην αναφέρουμε την τεράστια συμβολή του Γιώργου Μιμίκου στην οργάνωση και μεγάλη επιτυχία της βραδιάς και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε όλοι από καρδιάς !!
Τα παιχνίδια και οι δωροεπιταγές που συγκεντρώθηκαν από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση θα παραδοθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου.
Ακολουθεί το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!










