Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΝΤΑΞΗ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΤΟΡΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΝΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗΣΑΝΙΔΗ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΤΑΜΠΛ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΛΗ ΠΟΡΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΚ ΣΟΥΛΟΥΠΟΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΦΚΟΛΑ ΟΤΗ ΣΑΣ ΣΗΜΦΕΡΗ ΔΗΜΑΣΤΕ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗΣΑΝΙΔΗΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΖΗ ΜΕ ΚΑΡΑ
ΜΠΑΙΡΔΑΙΒΕΣΑΙ ΣΤΩ ΜΑΙΤΡΥΜΑ ΦΕΙΛΑΙ
Αλλο λοιπόν να δίνεις όλη σου την περιουσία και να πεθαίνεις στην ψάθα για μια ομάδα επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ σαν εμάς τους απλούς οπαδούς,κι άλλο να κάνεις μπίζνες και να μοστράρεσαι.Αν ο Μπάρλος είχε 4 δις περιουσία η ΑΕΚ θα είχε κάνει 3 γήπεδα και θάχε πάρει και το Ευρωπαικό.Ούτε επίσης θα περίμενε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ η ΑΕΚ για να την πάρει τζάμπα από την Γ΄Εθνική με το πρόσχημα ότι ΘΑ....ΘΑ...κάνουμε το γήπεδο ΜΕ...ΜΕ χορηγούς παραμυθιάζοντας για 2 χρόνια όλους εμάς που βλέπαμε την ΑΕΚ να παίζει στα χωράφια με το σύνθημα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ.΄Οταν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασίαόλοι μας ένα πράμμα περιμέναμε, ΓΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, και μια ομάδα να πετάει...!!Εσύ περίμενες άλλα..??Προς το παρόν το κοινωνικό στάτους και προφίλ του προέδρου εξασφαλίζουν ηρεμία , τάξη και οικονομική ασφάλεια στην ομάδα,το παραδέχομαι.
Τα πρωταθλήματα ήταν 2,το τρίτο ΑΛΛΟΣ το πήρε ,και πες μας αν θυμάσαι πόσα επένδυσε ο νυν πρόεδρος τότε σε εκείνη την ΑΕΚ και επίσης πες μας αν θυμάσαι ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ...!!Εγώ ΑΕΚ ήμουν και πριν από τότε και τότε και σήμερα.
Και ούτε θα φύγω μέχρι να πεθάνω,κι όταν φύγω απ'αυτή τη ζωή τους είπα να μου βάλουν μια σημαιούλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον κιτρινόμαυρο αετό στον τάφο...!!!Μήπως έχασε λεφτά ο πρόεδρος τότε..?? Πες μας γιατί δεν θυμάμαι καλά..!
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΥΚΑ που συνέδεσε το όνομα του με ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ΑΕΚ στη μεταπολεμική της ιστορία ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ εκεί που βρίσκεται.Και αν κάποτε τον πλησιάσει έστω και ελάχιστα κάποιος σε προσφορά προς την ομάδα τότε να είσαι σίγουρος ότι θα τον μνημονεύουμε κι αυτόν για πάντα. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ...!!!
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ..??Για να είσαι κοντά στην ομάδα αυτά τα 2 μαύρα χρόνια..??Εγώ φίλε είμαι ΑΕΚ και στο τάβλι,όμως δεν μου αρέσει το ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,το σιχαίνομαι μου θυμίζει γαύρο στο τηγάνι...!!!!
Άντε βρε 365 δημοσιεύστε την απάντηση μου,τόσες βλακείες περνάτε,ή μήπως εκείνες είναι ακίνδυνες..??
προς aek365 : θεωρώ πως όσο κακό κάνει η χρησιμοποίηση των greeklish στα φόρουμς κ τα μπλογκς, άλλο τόσο κάνει κ ο κατακρεουργισμός της ορθογραφίας ειδικά αν γίνεται επίτηδες..... παρακαλώ διορθώστε το...
Έχουμε προεδραρα!!!! Ότι ήθελε ο Δελλας του το πήρε. Έφτιαξε μια παρα πολυ καλη ομαδα για φέτος. Μόλις η ομαδα βγει και Ευρώπη απο του χρόνου θα παίρνει ότι γουστάρει!!!! Με τον τιγρη στο τιμόνι της ΑΕΚ αποκτήσαμε όλοι οι αεκτζηδες αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον και μας έβγαλε απο την μιζέρια. Μια ζωη με το στανιο όλα. Τώρα τελείωσαν αυτα!!!!
Δε θα ξεχάσω ποτέ που το 2002 πήραμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και δεν γεμίσαμε το γήπεδο.
Ευκαιρία φέτος να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ έχει και μπασκετικό κόσμο και να το γεμίσουμε.
Και αν όχι, ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε. Στηρίξτε το μπάσκετ. Το μόνο άθλημα που μπορεί να μας δώσει Ευρωπαϊκούς τίτλους.
re pedia aftos o kleftakis pou exi krifti den to vlepo na grafi
o tigris ine megali istoria gia tin aek.
Κωστα εχεις απολυτο δικιο σε ολα που εγραψες..Ρε μαγκες εσεις που πατατε dislike τι δεν σας αρεσει?Επειδη δεν σας εφερε τον Σκοκο και εναν σεντερ φορ?Αν δεν γουσταρετε θα το ξανα πω καθηστε σπιτια σας η πηγαινετε προς λιμανι μερια που ο χοντρος φερνει παιχτες και να πηγαινουν στο γηπεδο η υγιεις φιλαθλοι.Γιατι οπως γραφει και Κωστας να κάνουμε τον Σταυρό μας που η ΑΕΚ είναι σε τόσο καλά χέρια μετά από τόσα χρόνια και να μην έχουμε συνέχεια στο νου μας την μιζέρια και την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διχόνοια. Γιατί η ζωή τιμωρεί. Το είδαμε, το ζήσαμε.
Κώστα σε διαβάζω πάντα και γενικά συμφωνώ μαζί σου. Αλλά η προσωπολατρεία είναι κάτι που δε θα έπρεπε να υπάρχει στην ΑΕΚ. Για κανέναν. ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗΣ
Ναι ρε παιδιά πάνω από όλα η ΑΕΚ. Μια ομάδα όμως δεν είναι μόνο το όνομα της, η ιστορία της και οι οπαδοί της. Ειναι και οι άνθρωποι που την διοικούν. Οι παίκτες που και αυτοί έρχονται και φεύγουν...Είτε το θελουμε είτε όχι ο πρόεδρος σε μια ομάδα παίζει τον πρώτο ρόλο...ειχες πρόεδρο τον αδαμιδη και κάτι άλλους τελειωμένους και μας κάνανε πλάκα όλοι. Απο διαιτησίες, σούπερ λιγδες, ομάδες κλπ. Έχουμε έναν πρόεδρο τώρα που αν θα κάνουμε γήπεδο θα το κάνουμε μόνο με αυτόν..Αν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορέσει αυτός με την δύναμη που έχει και το ξέρουμε όλοι αυτό, δεν θα φτιάξουμε ποτέ. Πήρε παίκτες στη β εθνική όπως ο Άραβας που αν δεν ήταν ο τίγρης δεν θα περναγε ούτε απ έξω. Έχει τον σεβασμό και τον φόβο απο πολιτεία, επο, σούπερ λίγδα κλπ..
Πριν έρθει ο τίγρης στην ΑΕΚ κάναμε προσευχή κάθε βράδυ να πάρει την ομάδα!! Τώρα που την πήρε άρχισε η κακή κριτική, ΑΕΚ δεν ειναι ο πρόεδρος και αυτός που κουβαλάει τις πετσέτες και αλλά πολλά. Είμαστε χαρούμενοι μετά απο πολυ καιρό και είμαστε επίσης μετά απο πολλά χρόνια αισιόδοξοι για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και πάλι την λέει ο ένας στον άλλον. Δεν είμαστε μια γροθιά.
Πάμε όλοι μαζί, οπαδοί, διοίκηση, παίκτες και ότι άλλο περικλείει το όνομα ΑΕΚ να γίνουμε πρωταθλητές και να τους γ@μ@με παντού γιατί το όνομα μόνο του δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα κύπελλο και νίκες!!
Αφήστε τον Τίγρη στην ησυχία του.. ξέρει τι κάνει. Άμα δεν σας αρέσει αλλάξτε ομάδα.. ξέρετε, απ αυτές που σκορπάνε τα μύρια αριστερά και δεξιά.
Η ΑΕΚ θα γίνει η πιο υγιές ΠΑΕ που θα ζει απο τα έσοδά της.. αυτό θα φανεί σε βαθος χρόνου όχι τώρα.
re συ φιλαρακι ανωνυμους.....!!!! δεν περιμενα ειδικα απο εσενα τετοιο ατοπημα !!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙ.............ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ...!!!
Οι τίγρηδες έρχονται και παρέρχονται αλλά η ΑΕΚΑΡΑ μένει.Και ένας έμεινε ως τώρα στην ιστορία της ΑΕΚ.........Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ...!!!Ας συνδέσει το όνομα του με την κατασκευή του γηπέδου για να τον ξεπεράσει...!!!!
σωπα ρε φιλε... που θα αλλαξουμε ομαδα επειδη δεν μας αρεσει ο προεδρας... δηλαδη εσενα σου αρεσε ο αδραχμιδης? ή μήπως αλλαξες ομαδα οσο ειχαμε αυτον προεδρο και τωρα που μπηκε ο τιγρης ξαναγινες ΑΕΚ?
Μια χαρα ειμαστε και αν δεν τον ξενερωσουμε θα παμε πριμα....αλλο να γκρινιαζουμε δω μεσα και αλλο η ανωμαλια να γιουχαρεις παικτες και παραγοντες της ΑΕΚ.....μελισανιδη εχουμε οχι αδαμιδη και δημητρελο.....οσο για το μπασκετ ας βρεθει λυση στην κοντρα γιατι κανει ζημια στο πρεστιζ της ομαδας και στους ελληνες παιχτες.....για την εθνικη μυκονου αστο μοοοχιιιιιιιτοο
AΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ . ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ,Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ,Ο ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ . Ο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ .Ο ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ . ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΣ ,2-3 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ .ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ,ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΕΩΣ ΤΡΙΑ .ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ . ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ . ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ,ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ . Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΑΜΥΝΕΣ . ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ,ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΑΘΗ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΜΕΓΑΛΟ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ -ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ...
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΣ Κ.Λ.Π ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ... ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ---------ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΓΑ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ... ΕΛΕΟΣ ,ΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ . Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ .
AEK και Αρης ... σα να συγκρινεις σκ@τ@ με κολονια
Μάλλον τα σκ@τ@ έπρεπε να τα βάλεις μέτα από την κολόνια. Άν με πιάνεις;;
to idio leme manola... hlpiza na min xreiazontai dieukriniseis gia to poios einai ti
Κ.Κετσετζ,ογλου ετοιμαστε καλο ρεπορταζ για Γαλατσι. Το εχουμε αναγκη. Νομιζω ειναι ιδανικο για εδρα. Με τη προυποθεση, η αποσταση του "παρκε" με την εξεδρα , να μη χρειαζεται "ταξι".
Να μπουν οι προσθετες θεσεις για να γινει κλουβι και με καταλληλη χωρητικοτητα.-8 με 10χιλ
ΚΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΕ, Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ''ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ'' ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.....ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ??? ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ???? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.... Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΖΑΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 10.000 ΕΥΡΩ.........ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΗΔΗ ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ????
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΟΠΑΔΟΥ......!!!!!!!!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ??? ..................
Σε πολλά αδερφέ έχεις δίκιο.
προσέλκυση χορηγών κ.ο.κ.) δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είμαστε σήμερα στην κατάσταση στην οποία βλέπεις.Μια ματιά να ρίξουμε γύρω μας θα χορτάσουμε από μεγαλοεπιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο (στα λόγια πάντα..)
Μια σημείωση μόνο:Δεν είναι το καράβι μόνο με τα λεφτά του οπαδού.
Είναι και με τα λεφτά των πολλών χορηγών (από την Γ' μέχρι και σήμερα) εκ των οποίων ούτε που θα βλέπαμε ποτέ (κι ας είμαστε ΑΕΚ) χωρίς την παρουσία του Μελισσανίδη.
Υ.Γ.Ούτε Τιγρολάτρης είμαι,ούτε τίποτα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απλά από την εκαθάριση πριν την Γ μέχρι και σήμερα,είμαι πεπεισμένος ότι χωρίς τον Μελισσανίδη (ισχυρή διοίκηση-οργάνωση-
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!! ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ Γ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ !!! ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ !!! ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ !!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ !!!
Τα έγραψες πολύ ωραία Κώστα σήμερα!
ε όλοι μας να πάμε παρακάτω!Να στηρίξουμε την ομάδα μας όσο περισσότερο γίνεται!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν και όλοι μας θέλαμε το κάτι παραπάνω στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου,πάει τελείωσε το ζήτημα.
Λάθη γίνονται και στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες.Οφείλουμ
Αν το καλοσκεφτούμε,ο Μελισσανίδης μαζί με τον Αγγελόπουλο είναι ο λόγος που σήμερα το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι ότι δεν αποκτήσαμε φορ κλπ κλπ.
Χωρίς αυτούς,πολύ φοβάμαι (δεν θέλω καν να το σκέφτομαι βασικά) ότι τέτοιοι προβληματισμοί και τέτοια παράπονα θα ήταν όνειρα θερινής νυκτός...
Κώστα αντιγράφεις την σκέψη μου: Να κάνουμε τον Σταυρό μας που η ΑΕΚ είναι σε τόσο καλά χέρια μετά από τόσα χρόνια και να μην έχουμε συνέχεια στο νου μας την μιζέρια και την διχόνοια. Αυτήν την πρόταση κάντε την κάδρο να την βλέπετε συνέχεια. Και κάτι ακόμα , είμαι πολύ ευτυχισμένος που φέτος μιλάμε για μπάλα για μπάσκετ σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι αν βγαίνει η χρονιά, πόσα χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος αν θα πάρουμε αδειοδότηση αν θα σωθεί η ομάδα και άλλες τέτοιες ομορφιές. Χαρείτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το όλοι και αφήστε γκρίνια, διχόνοια για άλλους. Η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μεγάλη με την ίδια βεβαιότητα ότι σήμερα είναι Τρίτη και γιορτή της Παναγιάς.
Χωρίς πρόθεση για να επαναφέρω την γκρίνια , ο Λάφερτι με τα 2 ''σεντερφορίσια'' γκολ στους 2 αγώνες της Β.Ιρλανδίας και τα 2 90λεπτα που έπαιξε , απέδειξε κατά πόσο θα ήταν έτοιμος να προσφέρει άμεσα στο πρωτάθλημα (κατά τη γνώμη μου ακόμα και στην Ξάνθη ) . Το αναφέρω απλά για ποδοσφαιρικούς λόγους επειδή ειπώθηκαν πολλά και από πολλούς που δεν ξέρουν ...
Άστο να πάει άστο.
700 000 ήταν η διαφορά με τον παικταρά. Δεν το λες και λίγο αλλά δε θα υπήρχε καμιά γκρίνια τώρα..
όχι γκρίνια δε θα υπήρχε μόνο Γιώργο , αλλά μίνιμουμ 30,000 κόσμος με Γιάννενα όπερ σημαίνει είσπραξη 300 χιλιάρικα μίνιμουμ ...άστο πονάει άστο ...
Αδερφέ , αν παίρναμε τον Λάφερτι , αυτό που θα διαβάζαμε την επόμενη μέρα θα ήταν ... κανένας στο γήπεδο .. οι άλλοι πήραν Μπερμπάντοφ και εμείς κάποιον Λάφερτι ...
Τα ξέρεις αυτά ...
Δυστυχώς γκρινιάζουμε χωρίς να έχουμε δει τίποτα ακόμη ... και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε καιρό.
μίλησα καθαρά ποδοσφαιρικά φίλε ...βάλε τον Λάφερτι στη θέση του Κρισάντους στην κεφαλιά στην Ξάνθη και θα στην βάλει στο πλεκτό 4 στις 5 φορές . Τέτοιο φορ είναι ... Και με διπλό στην Ξάνθη και τον Λαφερτι φορ , πες μου εσύ ότι με τα Γιάννενα δε θα γινόταν πανικός στο ΟΑΚΑ ...
Και τωρα πανικος θα γινει....
Ολοι στο γηπεδο την Κυριακή...
Μια γιορτή ακομα...
Η αληθεια ειναι οτι με το που μπηκε ο Μελισαν μπροστα σαν εγγυητης ακολουθησαν ολοι οι αλλοι και ειμαστε τυχεροι για αυτο, αν δεν ηταν ο Μελισαν ισως ημασταν σαν τα βρωμοσκουληκα ή ισως να μας ειχε αναλαβει κανα λαμογιο παλι και ξανα ο ιδιος κυκλος που οδηγησε στην καταστροφη που ζησαμε ολοι και δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε.... Πλεον στην ΠΑΕ και ΚΑΕ ολα λειτουργουν ρολοι και ο κοσμος πρεπει να κανει υπομονη σε ολα γιατι οι εχθροι της ΑΕΚ μας φοβονται και προσπαθουν να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργισουν προβληματα συνεχως. Το θεμα του γηπεδου εκτος αλλου απροοπτου ειναι στην τελικη ευθεια και μαζι με την συμφωνια για το Γαλατσι ειναι οι δυο κολωνες ωστε να απογειωθουμε σε λιγα χρονια ΠΑΝΤΟΥ (και βεβαι στην Ερασιτεχνικη) και οπως ειπε ο Μελισαν στοχος του ειναι η ΑΕΚ να μην εχει αναγκει κανεναν Μελισσανιδη και εκει ειναι ολο το νοημα, θελει να ξεφυγει απο το μοτιβο του στιλ Μαριδακι και Σαββιδη και για αυτο και δεν μπορει να γινονται μεγαλες δαπανες και ολα ειναι μετρημενα και ισοσκελισμενα και με θετικο οικονομικο απολογισμο ( βασικος λογος που ειμαστε στην ELITE του χρηματηστηριου του Λονδινου,που ειναι τεραστιας σημασιας). Υπαρχει μεγαλο πλανο για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ και θα το δουμε σε λιγα χρονια να ολοκληρωνεται!!!
Αυτοί που για να πικάρουν τον Μελισσανίδη γράφουν σε μηνύματα ή στα σόσιαλ προτροπές στον Αγγελόπουλο να πάρει και την ΠΑΕ/ Αυτά δεν τα ήξερα, ήθελα σαν τρελός να πάρουμε striker και κριτίκαρα την επιλογή προπ-διοίκησης, αλλά τέτοια νοοτροπία οδηγεί σε κατάντια, βλ.Άρη Θεσνικης-παράρτημα, ή σε ΠΑΟΚ αχαριστία(που μετά από Βουλινούς Γούμενους, βρήκαν τον Σαββίδη). Επίσης άλλα τα οικονομικά μεγέθη στο μπάσκετ
Κώστα, ας δώσουν αυτοί οι άνθρωποι και 1 μύριο για την Ερασιτεχνική, να καθαρίσουμε και εκεί και όλα καλά. 1 μύριο για αυτούς, είναι σαν να βάλουμε 10 ευρώ ο καθένας μας, ίσως και λιγότερα.