Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Χρυσή στο ύψος η Μάχουτσικ

Τρεις αθλήτριες πήραν το αργυρό μετάλλιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με μόλις τέσσερα άλματα στον τελικό, η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στο Τόρουν της Πολωνίας.

Η 24χρονη Ουκρανή πέρασε κατά σειρά τα 1,93μ., τα 1,96μ., τα 1,99μ. και τα 2,01μ., επίδοση που ήταν αρκετή για να της χαρίσει τη νίκη. Δοκίμασε στα 2,06μ. για το ρεκόρ αγώνων, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η χρυσή Ολυμπονίκης του αγωνίσματος είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου στον κλειστό στίβο το 2022 στο Βελιγράδι, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της ρωσικής επίθεσης στη χώρα της, αλλά στις δύο επόμενες διοργανώσεις (το 2024 στη Γλασκώβη και το 2025 στη Ναντζίνγκ) αρκέστηκε στο δεύτερο και στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Πίσω από τη Μάχουτσικ, τρεις αθλήτριες μοιράστηκαν το ασημένιο μετάλλιο, ξεπερνώντας το 1,99μ.: η δις κάτοχος του τίτλου και παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανοιχτό στίβο, Νίκολα Ολισλάγκερς από την Αυστραλία, η Αντζελίνα Τόπιτς από τη Σερβία και η δεύτερη Ουκρανή του τελικού, Γιούλια Λεβτσένκο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ