Η οικογένεια Κορδέρο έχει δεθεί με την ΑΕΚ. Ο Μιγκέλ Άνχελ την ακολούθησε στην Γ' Εθνική και η σύζυγος του, Ίνμα την ακολουθεί και στα εκτός έδρας. Η κυρία Κορδέρο ανέβασε φωτό τόσο πριν ξεκινήσει για την Κόρινθο όσο και μέσα από το γήπεδο όπου πήγε μαζί με φίλους της. "Πάμε στην Κόρινθο. Ήμαστε ήδη στην πρώτη κατηγορία αλλά τα πλέι οφ συνεχίζονται και εμείς θα πάμε να δούμε την ομάδα και στο τέλος του κόσμου" έγραψε στην πρώτη φωτό. Σε αυτή μέσα από το γήπεδο σχολίασε: "Μόνο ΑΕΚ. Από την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Κρήτη, την Ισπανία, την Αθήνα είμαστε εδώ με το ίδιο πάθος". Δείτε και τη φωτό που είχε ανεβάσει για τα γενέθλεια της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Του χρονου αρχηγος ο ισπανος...το αξιζει!!!!
@dragan_ciric ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΙΓΚΕΛ ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ
Για πρωτος λεω!!!
Αδερφε ο Κορδερο ειναι ηδη αρχηγος της ομαδας απο περυσι ,απλα φετος λογω του του πολυμηνου τραυματισμου του ειναι ο Ανακογλου επειδη ειναι ο δευτερος παλαιοτερος παιχτης στο ροστερ μετα τον Μιγκελ.Τωρα οσον αφορα την Ινμα που λενε τα αδελφια ενταξει καλη ειναι αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερες.Και το λεω αυτο επειδη εχει τυχει να τους δω απο κοντα στον Γερμανο του Athens Mall.Χαμογελαστα και ευπροσδεκτα παιδια και τα δυο να σου δωσουν πρωτα το χερι.Μπραβο τους. Υ.Γ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καπτεν Μιγκελ καλη επανοδο.Σ ευχαριστουμε για ολα.
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΡΔΕΡΟ ΓΙΓΑΝΤΑ
Δε θυμαμαι ποτε στο παρελθον ξενο ποδοσφαιριστη και η γυναικα παρακαλω,,,να εχουν φαει τετοιο κολλημα με την ομαδα μας με εναν μολις χρονο σ αυτην και μαλιστα στη χειροτερη χρονια της ιστοριας της με προοπτικη τα νταμαρια της Ελλαδας για 2 χρονια. Ο Μιγκελ,,ενας παικτης του 6-7 αλλα παντα να δινει το μεγιστο στον αγωνιστικο χωρο,,,κυριος,ταπεινος και με το χαμογελο στα χειλη,,,το λιγοτερο που του αναλογει,,ειναι η παραμονη του στην ομαδα για αρκετα χρονια.Εμενα προσωπικα με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχει κερδισει σαν ΑΕΚτζη.
Λογικο να μην θυμασαι τον Ντινο Ντρπιτς, αλλα την γυναικα του την Νιβες Σελσιους? Ακομα με φανελες της ΑΕΚ κυκλοφορει η τυπισσα
Υπάρχει μία φωτο με τη κυρία Ντρπιτς να αυτοφωτογραφίζεται στον καθρέφτη με την φανέλα της ΑΕΚΑΡΑΣ. Χωρίς άλλα σχόλια θα έπρεπε να μπει δισέλιδο πόστερ στην μεσαία σελίδα της ΩΡΑΣ για να...θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
0_0
Μετά απ'αυτό δεν μπορώ να μην επαναλάβω: Ευλογημένος που είμαι ΑΕΚ !!!
πραγματικά ισχύει εδώ το : ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!
Είστε κακόγουστοι ρε.Δείτε την καύτη Ζωούλα στο άλλο άρθρο
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Tι κομμάταρο εχει ο Κορδέλας ρεεεε!!!!!
Η ΙΝΜΑ κλεινει θεση για 11άδα.
Ρε Τιγρη ακομα δεν ανανεωσες με τον Ισπανο;;;; και θες και διαρκειας;;;;; Ντροπη............
10ετες κλειστο στον Κορδερο ΧΘΕΣ !
πλιζ, βαλε τον παλιό καλό Ριμπερί!!!
το αβαταρ μου εννοεις ? οντως εφερνε σε Ριμπερι αλλα ηταν ο Scott Adkins στο Undisputed :p