Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ισπανικές ομάδες απειλούνται με αποκλεισμό

FIFA και UEFA έχουν προειδοποιήσει την ισπανική κυβέρνηση να κάνει πίσω στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στις ισπανικές ομάδες απειλούν UEFA και FIFA με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι εφημερίδες ElMundo και ElPais αναφέρουν πως UEFA και FIFA έχουν προειδοποιήσει την ισπανική κυβέρνηση να κάνει πίσω σε ό,τι αφορά την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Μάλιστα, τρεις εκπρόσωποι της FIFA και ένας της UEFA έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον επικεφαλής της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος έχει ενημερώσει για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την προκήρυξη της απεργίας από τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, όπως και στη περίπτωση της Ελλάδας, οι ισπανικές ομάδες και η εθνική ομάδα απειλούνται με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ