Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το Μεξικό πλήρωσε 13 εκατ. ευρώ για να αλλάξει το σενάριο του James Bond


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μεξικανική κυβέρνηση πλήρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ στους παραγωγούς της νέας ταινίας Τζέημς Μποντ, Spectre, για να μη δώσουν κακή εικόνα της χώρας.
Η απίστευτη αυτή είδηση διέρρευσε από τα λογιστικά βιβλία της παραγωγής τα οποία άγνωστοι έχουν χακέψει στην εταιρεία Sony Pictures.
Στο αρχικό σενάριο, ο 007 ταξίδευε ως την μεξικανική πρωτεύουσα για να εξουδετερώσει έναν ονόματι Σκιάρα, έναν απατεώνα υψηλού επιπέδου ο οποίος θα δολοφονούσε τον πρόεδρο μιας μεγάλης περιφέρειας του Μεξικού.
Μετά την αλλαγή του σεναρίου, ο Σκιάρα δεν είναι πλέον Μεξικανός ενώ το θύμα που θα δολοφονούσε είναι υποχρεωτικά ένας διεθνής απατεώνας.

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ