Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στον ανακριτή και ο Βρέντζος

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της εξέτασης μαρτύρων για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, καταθέτει αυτή την ώρα στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, στο πλαίσιο της εξέτασης μαρτύρων για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Η κατάθεση του Γιάννη Βρέντζου είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια του παζλ της υπόθεσης και ο ανακριτής θέλει πρώτα να ακούσει όσα έχει να του πει πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως αυτή η νέα κλήση του ανακριτή, αποδεικνύει πόσο «ζεστά» έχει πάρει την υπόθεση ανοίγοντας κι άλλο τον κύκλο των μαρτύρων, πέρα από εκείνους που είχε εξετάσει ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας, ο οποίος άσκησε τις διώξεις. Ο Γιώργος Ανδρεάδης προχωράει σε βάθος και καλεί πλέον και επικεφαλής ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ