Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζηλιάρης άντρας έπεσε από την ταράτσα, όταν η γειτόνισσα έκοψε το σκοινί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τη ζήλια δεν έχεις ποτέ καλά ξεμπερδέματα κι αυτό το έμαθε καλά ένας ζηλιάρης άντρας από τη Ρωσία, ο οποίος θέλησε να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του. Έτσι, ανέβηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου, για να παρακολουθήσει το διαμέρισμά της τον 8ο όροφο όμως μια συνταξιούχος γειτόνισσα τού έκοψε το σχοινί με το οποίο κρεμόταν με αποτέλεσμα ο 32χρονος να βρεθεί στο πεζοδρόμιο! Η αστυνομία ανέφερε ότι ο άντρας έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την πτώση του.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι και αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτιρίου, στην πόλη Βίμποργκ, και να φτάσει στο διαμέρισμα όπου μένει η σύντροφός του, η μητέρα της 3χρονης κόρης του. Αφορμή στάθηκε η έμμονη ιδέα του ότι η κοπέλα του τον απατούσε με κάποιον άλλον.

Όμως η 66χρονη συνταξιούχος, που έμενε στον από πάνω όροφο, αντιλήφθηκε τον «εισβολέα» και βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Όταν εκείνος την αγνόησε, η γυναίκα έκανε πράξη την απειλή της με ένα ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ