Με ανακοίνωση της η Super League έκανε γνωστό πως η συνεδρίαση του Δ.Σ. που διακόπηκε τη Τρίτη, λόγω των γνωστών γεγονότων, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα οπότε και θα συζητηθεί η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 2/3/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1) Ενημέρωση περί της από 25/2/2015 απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού περί αναστολής τέλεσης του Πρωταθλήματος και λήψη σχετικών αποφάσεων.
2) Θέματα αγωνιστικού & τηλεοπτικού προγράμματος.
3) Συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
4) Αιτήματα ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Πανιώνιος (που δε συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της 24/2/2015, λόγω διακοπής αυτού).
5) Θέματα συνεργασίας με τον ΠΣΑΠ.
6) Αίτημα ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με επιβληθείσες εις βάρος της ποινές.
7) Διάφορα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
