Τέσσερα πέναλτι που δεν δόθηκαν, ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε, χρεώνονται στον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου, η διαιτησία του οποίου στο Καραϊσκάκη αναμένεται να τον αφήσει για αρκετό καιρό εκτός ορισμών.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

γεια σου επο και κεδ με τα ωραια σας.δηλαδη αυτος που σφυριξε εμας με τους γαυρους στο τηγανι για ποσα πρεπει να παρεπεμθη?εχουμε και βιντεο ετοιμο να σας στειλουμε αν σας διαφευγει.α και που εισται δωστε ρεπο και σε εκεινων και φερτε τον μαζι σας στον επαναληπτικο να ειναι και αυτος ξεκουραστος.