Στην έδρα του ΟΦΗ δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να υπογραμμίζει στους παίκτες του πως θα συναντήσουν μια εχθρική ατμόσφαιρα και τους ζήτησε να καταθέσουν την ψυχή τους για τη νίκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Θα αντιμετωπίσουμε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να σας επηρεάσει. Πρέπει να συγκεντρωθείτε μόνο στο παιχνίδι. Κλείστε τα αυτιά σας και μη δώσετε σημασία σε αυτά που θα ακούτε πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ασχοληθείτε μόνο με το ποδόσφαιρο και όσοι παίξετε πρέπει να καταθέσετε ψυχή για τη νίκη".
Κόντρα στον ΟΦΗ δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης με τον Τριανταφυλλόπουλο να τον αντικαθιστά στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Ζέκα θα παίξει δεξί μπακ. Μέσα στην ημέρα θα κριθεί η συμμετοχή του Πράνιτς που αισθανόταν ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
