Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόεδρος ο Γκιρτζίκης με 51 ψήφους

Αναλαμβάνει στη θέση του Σαρρή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη προεδρία της ΕΠΟ και στις σημερινές αρχαιρεσίες πήρε και επίσημα το χρίσμα με 51 Ενώσεις να ψηφίζουν υπέρ της υποψηφιότητας τους.
Τέσσερις Ενώσεις ψήφισαν λευκό και έτσι ο Γκιρτζίκης αναλαμβάνει πρόεδρος της ΕΠΟ στη θέση του Γιώργου Σαρρή που παραιτήθηκε.

Σημειώνεται πως η θητεία του Γκιρτζίκη θα κρατήσει μόλις 1.5 χρόνο μιας και το φθινόπωρο του 2016 ολοκληρώνεται η θητεία όλου του υπόλοιπου Δ.Σ. Υπενθυμίζεται πως ο Γκιρτζίκης είναι ένα από τα 23 πρώην και νυν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που διώκονται για την υπόθεση της "κάρτας υγείας".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ