Έπιασε δουλειά ο Γιώργος Ανδρεάδης, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και πλέον αναμένουμε από τη δικαιοσύνη να «μιλήσει»... Όπως αναμενόταν, η υπόθεση που συγκλονίζει τους τελευταίους μήνες το χώρο του ποδοσφαίρου και αφορά την άσκηση ποινικών διώξεων σε 16 πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε ή δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «πήρε μπρος» και άρχισε να «τρέχει»!
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το μόνο ανησυχητικό για μένα είναι ο χρόνος από την στιγμή ανακοίνωσης της ύπαρξης υπόπτων χωρίς αποκάλυψη ονομάτων. Ο χρόνος τρέχει,εκείνοι που έχουν την φωλιά τους λερωμένη ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ...βγουν από την λίστα(αφού λογικά θα έχουν τις γνωριμίες & το "μαρούλι" για να σβήσουν τα ίχνη τους).Δεν θέλω να πιστεύω βέβαια ότι είναι τόσο εύκολο αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Το καλύτερο θα ήταν να γινόταν η αποκάλυψη(καλά δεμένη φυσικά) μια μέρα πριν ανακοινωθούν τα ονόματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ώστε να μην προλάβουν να διορθώσουν τίποτα. Κι αυτό το λέω επειδή αν μέχρι την αποκάλυψη δεν δω με τα μάτια μου τα ονόματα που "πρέπει" ή αν τελικά αθωωθούν λόγω έλλειψης στοιχείων(!!!) κ.λ.π. πραγματικά δεν ξέρω πόσος κόσμος θα ξανασχοληθεί με το άθλημα ξανά. Η ευκαιρία είναι τώρα και δεν θα ξαναδοθεί.
δεν θα γινει τιποτα...κ στο τελος θα τους ζητησουν κ συγνωμη....δυστυχως στην ελλαδα ζουμε!!!!!!!!!!
Αυτοί που θα κυβερνήσουν τώρα, θα καταχωνιάσουν τα πορίσματα και τις διώξεις... Τσάμπα η τόση χρηματοδότηση, λέτε; Επιτυχία θα είναι να ανέβουμε Α' Εθνική...
Καλά, ελπίζει κανείς ότι θα βγει τίποτα από αυτή την ιστορία; το πολύ πολύ να πάει φυλακή για δυο τρια χρόνια ο πιο αδύναμος κρίκος της συμμορίας. Τίποτα απολύτως δεν θα γίνει, δεν ασχολούμαι.
poia anakrisi poia eglimatiki organosi edo tosa kai tosa ginontai kai legontai kai oi diatetagmenes ypiresies doyleyoyn kanonika kathe kyriaki sproxnoyn par ola ayta to gavro kai ton paok kai ton panathinaiko konteyoyn na toys dialysoyn
Το sdna του Αλαφούζου είναι;;;
Μη βιάζεστε νέοι μου και νέες μου. Εδώ τα πάντα ρει και ουδέν μένει... Πότε αρχίζουν οι ανακρίσεις ή πότε φεύγουν οι κλήσεις για εξέταση μαρτύρων, δεν έχει και πολύ σημασία στην Ελλάδα. Δε βλέπετε ότι το τρενάρουν για να αρχίσουν οι διαδικασίες μετά τις εκλογές; Με... ΣυΘΑζα νικητή, όλα αυτά θα πέσουν στο κενό για δικαιωθεί ο Βαγγέλης... Περπινιάδης.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΟ ΦΟΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
Εμείς ένα πράγμα πρέπει να κάνουμε. Την επόμενη της ημέρας που το μεγάλο ψάρι μπει στη στενή (αν και εφόσον) να γεμίσουμε τα γήπεδα. Μόνο έτσι θα τους βοηθήσουμε να καταλάβουν τι θέλει ο κόσμος.
Μονο κάντε γρήγορα!!! Αυτοι θα κανουν το παν να μην ανεβουμε!
τικ-τοκ..........................τοκ.................................................κ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι μπραβο,αλλα η διαδικαδια να γινει οσο δυναται ταχυτερη,γιαυτο καλο ειναι να πιεσουν οι 3 μεγαλοι ακομα περισσοτερο ουτως ωστε το επομενο πρωταθλημα να ειναι καθαρο.