Είναι γνωστό πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει από την αρχή τη σεζόν πρόβλημα με το γηπεδικό, ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται μια προσωρινή λύση. Συγκεκριμένα, υπήρξε επαφή με το κλειστό γήπεδο του Ιωνικού, το οποίο δέχτηκε να φιλοξενήσει την Ένωση τις επόμενες μέρες. Ενώ, αύριο, Πέμπτη κλείστηκε και φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα ξεκινήσει στις 20:00 το απόγευμα.
Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως η ΑΕΚ ζήτησε και πήρε παράταση από το κλειστό του Μενιδίου, ώστε να πραγματοποιεί από την Δευτέρα εκεί προπονήσεις μέχρι και το τέλος αυτής της χρονιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Και εμείς είχαμε (δεν έκανε για χάντμπολ βέβαια) και το κατεδαφίσαμε! Το κατεδαφίσαμε χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα χτίσουμε κάτι και χωρίς το κλειστό να έχει ούτε μια ζημιά. Η Ατλέτικο Μιλμπάο έκτισε το νέο Σαν Μαμές γήπεδο 53.500 θέσεων, τμηματικά για να μη μείνει ούτε μέρα χωρίς γήπεδο, εμείς όμως γκρεμίσαμε το Μόσχος επειδή μας "εμπόδιζε" και ας έπιανε μια γωνιά μόνο στο οικόπεδο! Οι διοικήσεις της ΑΕΚ σχεδόν ΠΑΝΤΑ ήταν πολύ λίγες, όχι μόνο για το μέγεθος της ΑΕΚ, αλλά ακόμα και για το μέγεθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του γειτονικού Απόλλωνα Αθ.!
Φίλε rafangelo ξεχνάς ότι πέρα από το νοίκι θέλει επένδυση άνω του 1εκ για να ξαναγίνει γήπεδο. Σχετικά με τον Ιωνικό ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι ούτε ευρώ δεν δίνει για τη χρήση του κλειστού η ΑΕΚ.
το θεμα δεν ειναι ΜΟΝΟ οτι δε δινει... το θεμα ειναι οτι ολοκληρη ΑΕΚ, με 1,5 εκατομμυριο κοσμο , με κοσμο παγκοσμιως, με 4-5 σαιτ να ασχολουνται αποκλειστικα με αυτη, με blogs με aekshop με διαολια και τριβολια....... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ!το οτι ο ιωνικος εχει κλειστο και δεν εχει η ΑΕΚ το αντιπαρερχομαι.....
Νοικιάστε επιτέλους αυτο το κλειστό του Γαλατσίου για καμια τριανταρια χρονια να πανε όλα τα τμηματα εκει, ήμαρτον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!