Η ΑΕΚ δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, καθώς την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει ρεπό. Το ερώτημα είναι αν θα έκλειναν στην Ένωση κάποια φιλικό ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Χθες, οι παίκτες είδαν στο πρόγραμμα πως έχουν ρεπό την Κυριακή (ρεπό έχουν και σήμερα) και όχι μόνο δεν ενημερώθηκαν για κάποιο φιλικό, αλλά είχαν την ένδειξη πως δεν θα "κλειστεί" κιόλας.
Ο Τραϊανός Δέλλας, λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων (πρωτάθλημα και Κύπελλο) είχε στην... τσίτα τους παίκτες του, οι οποίοι σήμερα θα απολαύσουν ρεπό μετά από έναν ολόκληρο μήνα. Έτσι λοιπόν, θα δοθεί άλλη μία ελεύθερη στους ποδοσφαιριστές μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να... γεμίσουν μπαταρίες και να γυρίσουν ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με την Παναχαϊκή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!