Στην λαμπρή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας pontos-news.gr, του σάιτ των Ποντίων και όλων των Ελλήνων προσφύγων, παραβρέθηκαν ο Δημήτρης και ο Γιώργος Μελισσανίδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς και την παρουσίαση της ανέλαβαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Το «παρών» έδωσαν σημαίνοντα πρόσωπα της προσφυγιάς και του ποντιακού ελληνισμού, καθώς και εκπρόσωποι από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβίδης.
Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, το pontos-news.gr είναι «Μια πύλη που με υπόβαθρο τον πολιτισμό του προσφυγικού ελληνισμού ανοίγει σε όλους εσάς που θέλετε να μάθετε, να νιώσετε, να διασκεδάσετε, να μοιραστείτε, να ακουστείτε! Με μια γερή ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, που επικουρείται σε κάθε της βήμα από τους ανθρώπους που δημιουργούν την είδηση, μέλη συλλόγων και μη, με δίκτυο ανταποκριτών, με επιστήμονες, με τεχνικούς πολυμέσων και ειδήμονες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το pontos-news.gr έρχεται να καινοτομήσει. Διατηρώντας ωστόσο πάντοτε ζωηρή την παράδοση και εμπνεόμενο από αυτήν, ενώ βασικό... μότο της ιστοσελίδας είναι το: «Είμαστε πολλοί. Είμαστε παντού. Έχουμε φωνή. Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ας αναλογιστούμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ δεν είναι όλοι Ποντιακής καταγωγής, όμως αποτελούν μία πολύ σημαντική βάση με ηθικές και κοινωνικές αξίες και συνάμα εμπορική ( πελατειακή ) που ο κ. Μελισσανίδης το αξιολογεί, προς το συμφέρον της ομάδας. Εύγε του.
Δεν έδωσε απλά τον όβολο του...Το σάιτ είναι δικό του...Γκαραντί!Μπράβο ρε Πόντιε!
Ο Τιγραρος πρεπει και παλι να εδωσε τον οβολο του για τη δημιουργια του site.εξου και η υπαρξη ενος mini banner της Aegean. Ευγε για την προσπαθεια σε ολα τα αδερφια μας!!