Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΟΠΑΔΟΥΣ" ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ 93' ,ΣΤΟ 1-1,ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Συμφωνώ, να τους το πει, αλλά ποιος θα τον καταλάβει από αυτούς είναι το ερώτημα...
Συμφωνώ ότι είναι κακιά συνήθεια αυτό με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο αλλά ας ήταν αυτό η μοναδική "πράξη βίας". Και σταματήστε επιτέλους να την πέφτετε σε συναεκτζήδες. Πέρισυ οι οπαδοί του γαύρου στην Ριζούπουλη τα κάναν ταναπού, φέτος πάλι πετάξανε πόσες φωτοβολίδες με τον βάζελο.Δεν τιμωρήθηκε σε κανένα από τα 2.. Κανένα γαύρο δεν είδα να διαμρτύρειται Τα πρόβληματα βίας ΕΪΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ με την παρούσα κατάσταση που βιώνει η Χώρα.Οποιος πιστεύει ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί πχ ο Μελισσανίδης να πει να μην μπαίνουν και αυτό θα εισακουστεί απλά εθελοτυφλεί. Ο άλλος μεσα στην μαστούρα του δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εμένα ΤΟ ΜΟΝΟ που με νοιάζει να μην τιμωρείται η ομάδα.Και δεν βοηθάει αν όλα τα σχόλια αναφέρονται σε αυτό. ΟΙ κλήσεις των εισαγγελέων γίνονται εκτός από την έκθεση του διαιτητή και με βάση δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο... Τέλειωσε ένα ματς θρίλερ και κάποιοι παρορμητικοί μπήκανε μέσα να πανηγυρίσουν.Αυτό και τέλος
Έχεις άδικο daper. Όσα παιδιά γκρινιάζουν,βρίζουν καί διαμαρτύρονται γι'αυτούς πού μπουκάρουν καί πετούν μπουκάλια, έχουν απόλυτο δίκιο. Η ΑΕΚ ρεζιλεΰεται καί θά τιμωρηθεί,δέν σάς νοιάζει; Δέν λέω ότι δέν αγαπούν τήν ομάδα αλλά τί στό καλό,δέν βλέπουν ότι μάς κάνουν κακό; Από τήν άλλη πρέπει νά δώσουμε καί μία ερμηνεία τής αγάπης πρίν χαλάσουν τό κλίμα μερικά κακομαθημένα.....γιατί καλό στήν προσπάθεια τής ΑΕΚ είναι βέβαιο πώς δέν κάνουν.
aderfia min katigorate kanenan filathlo tis omados mas pou parasirete kai mpeni ston agonistiko xwro,mpeni giati thelei na kerdisi pali afta pou tou sterisane,mpeni giati thelei na girisi ston thronoto ekei pou tou aksizei san filathlos i opados tis megaliteris omadas tis ellados. AEK FOREVER!!
Κάποτε ισοφαρίζαμε τον Αστέρα αν θυμάμαι καλά στο 90 με τον Μαϊστόροβιτς, οποίος πανηγύρισε και οι οργανωμένοι τον έβριζαν εν χορώ. Σήμερα ισοφαρίσαμε στο 91 κάποιον Αχαρναϊκό και μπήκαν μέσα να πανηγυρίσουν..
Επειδή ήμουν στο γήπεδο θα σου πω το εξης: Πιο όμορφο πράγμα από το κλίμα των τελευταίων λεπτών δεν υπήρχε. Η ενέργεια ήταν φουλ θετική και αυτό πέρασε και στους παίχτες. Αν τους βρίζαμε μετά το 1-1, δεν είμαι σίγουρος ότι θα εμπαινε το δεύτερο γκολ. Εμένα μ'άρεσε τρομερά το κλίμα αυτό και μάλιστα το σχολιάσαμε θετικά με κάποιους άλλους ότι δεν υπήρχε μιζέρια και κράξιμο. Ίσα ίσα που όλο το γήπεδο φώναζε ΑΕΚολέ και καπάκι μπαίνει το δεύτερο.
Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι θετική και χωρίς να μπούνε μέσα.
Αυτο στο οποιο αναφερεσαι φιλε borsalino911 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ετσι πρεπει παντα να γινεται !!
αυτο ακριβως μου ηρθε στο μυαλο αδερφε μολις ειδα αυτες τις εικονες !! .... ολα τα ¨"βλαμενα" να βριζουν το υπολυπο γηπεδο και τον ιδιο το ποδοσφαιριστη (Μαιστοροβιτς) επειδη πανυγηρισε εντονα !!
Ευτυχως που δεν εχουμε την Ριζουπολη ως εδρα.......ο νοων νοειτω
Παανω απ' ολα χρειαζεται σοβαροτητα, πειθαρχια, συγκεντρωση και συνεχη προσπαθεια, με αλλα λογια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ. Στην ΑΕΚ παιζεις οχι σε οποιαδηποτε ομαδα. Την επομενη φορα δε θα ειμαστε τοσο τυχεροι και καποτε Η ΜΠΑΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙ !!
Χωρις να θελω να γκρινιαξω Καποιος πρεπει να εξηγησει σε ολους αυτους που μπαινουν να πανηγυρισουν το γκολ στο 93 οχι μονο οτι δεν βοηθουν την ομαδα τους αλλα κ οτι Η ΑΕΚ δεν ειναι για να πανηγυριζεις επειδη ισοφαρισες τον αχαρναικο!!!
Πρώτα από όλα, καταδικάζω την είσοδο των ανεγκέφαλων; μέσα στον αγωνιστικό χώρο... όμως: Βάσει κανονισμού, δεν επιτρέπεται να υπάρχει κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα του αγώνα. Γι αυτό υπεύθυνος είναι ο διαιτητής της συνάντησης. (Από τα στιγμιότυπα προκύπτει πως πριν την μαζική είσοδο, υπάρχει κάμποσος αριθμός φιλάθλων ήδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να εκδιωχθεί, όπως προβλέπεται). Με την ισοφάριση της ομάδας μας, ανοίγει μια σιδερένια πόρτα (αριστερά της εστίας του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αχαρναικού) στο κόρνερ και μπουκάρουν κάμποσοι μέσα... Πάλι ευθύνη του διαιτητή, να αποβληθούν, να κλείσει η πόρτα, για να συνεχιστεί το ματς χωρίς την ύπαρξη κανενός στον αγωνιστικό χώρο... Τεράστια βλακεία των οπαδών μας (δεν το συζητάω καν, το ίδιο έχουν κάνει κατ' επανάληψη) αλλά και ανικανότητα του διαιτητή να εφαρμόσει τον κανονισμό... Τώρα τρέχουμε για το τι θα γράψει (αυτός ο ανεπαρκής για εμένα) ρέφερι για τις δικές μας βλακείες, παρακάμπτοντας την δική του ανικανότητα....
Παλι οι γνωστοί οπαδοί (?), παραμένουν καρκίνος για την ομάδα μας και την προδίδουν με τις πράξεις τους. Παλι μέσα στα γηπεδα , ενω η θέση τους είναι στην εξέδρα. Περιμενω απο την διοίκηση πλεον, με πράξεις, να σταματησει αυτον τον εξευτελισμό τον οποίο οι οπαδοί χρειαζεται να βιώνουμε κάθε τρεις και λίγο. Αν είναι δυνατόν, αν δεν μπορεί να τους περιορίσει η οριτζιναλ ας τους μαζέψει η αστυνομία να τελειώσουμε.
βλέπω τα βλαμμένα και χαίρομαι που δεν μας έδωσε ο Απόλλωνας τη Ριζούπολη για να παίζουμε
Τι είναι αυτή ...μπιπ να μπαίνουμε μέσα κάθε τρεις και λίγο δεν την καταλαβαίνω... ΕΛΕΟΣ πια!!! Θα φάμε καμια καμπάνα και δεν θα μπορούμε να δούμε την ομάδα από κοντά γιατί 20-30 καραγκιόζηδες δεν έχουν μάθει κανόνες συμπεριφοράς... Για όνομα του θεου πιο κάποιος να κάνει κάτι. Κάθε τρεις και λίγο τιμωρούμαστε για τα καραγκιοζάκια. Στο 1-1 και ενώ πιέζεις τι στο διάολο μπαίνεις ρε φίλε μεσα;;;; Αν ο διαιτητής σου σφύριζε καμια διακοπή αγώνα και 3-0 υπερ του Αχαρναϊκού θα λέγαμε πάλι οτι φταίει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χοντρός. Δεν κοιτάμε το κάθε καργκιοζάκι. Πραγματικά μου άναψαν τα λαμπάκια σήμερα. Μα το θεο αν τιμωρηθεί η ομάδα και δεν μπορώ να τη δω θα κάνω μήνυση στο κάθε καραγκιόζη που φαίνεται στο video να μου πληρώσει το διαρκείας.
Πολύ ωραία-αλλά και τυχερή- η κεφαλιά του Ντακόλ, ουσιαστικά με πλάτη στην εστία στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!Σεντερφορίσιο γκολ-μπράβο στο παλικάρι!Το γκολ του Μπρέσεβιτς φαίνεται εύκολο, αλλά εκείνη τη στιγμή(95+), αν δεν είσαι killer μπορεί εύκολα να τη στείλεις στα περιστέρια!Ευτυχώς ο Ιβάν είναι killer και το έχει αποδείξει πολλές φορές!Μπράβο και στο Μάνταλο που ήταν "μέσα" και στα 2 γκολ...
Ελεος πια με τους οπαδους να μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο! Μπραβο στην ομαδα που δεν παρατησε το παιχνιδι!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ... ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ? ΠΙΟ ΠΟΛΛΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ? ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΛΑΚΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ... ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ? ΠΙΟ ΠΟΛΛΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ? ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΛΑΚΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ
το γκολ του ντακολ το αφιερωνω σε οσουσ τον βριζουν.....
O Ντακόλ ξέρει μπάλα.Και το αποδεικνύει.Απλά δεν είναι σέντερ φορ,αλλά δεύτερος επιθετικός.Οπότε,συνήθως παίζει σε λάθος θέση.Επίσης,πρέπει να χάσει κιλά.