Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εποχές του '70 θύμισε η Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα από το 1970


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά και το 0-2 από τη Βόρειο Ιρλανδία, η Εθνική Ελλάδας έχει ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στα προκριματικά του EURO 2016, πραγματοποιώντας το χειρότερο της ξεκίνημα μετά από εκείνο στα προκριματικά του Μουντιάλ, πριν από 40 χρόνια.
Το 1974 η Εθνική, με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Βορειοϊρλανδό Μπιλ Μπίνγκχαμ, είχε χάσει δυο φορές από τη Γιουγκοσλαβία, 1-0 και 3-2, ενώ ηττήθηκε και από την Ισπανία με 3-1 εκτός έδρας.
Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στα προκριματικά του EURO 1984 όταν είχε ηττηθεί από Αγγλία (0-3) και από Δανία (0-2).
Γενικά, δυο συνεχόμενες ήττες η Ελλάδα είχε να γνωρίσει από την προκριματική φάση του 2000 όταν έχασε από Νορβηγία (0-2) και Λετονία (1-2).
Τέλος, η Εθνική μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει νίκη κάτι που συνέβη και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ