Διαβάστε τα ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κώστα όταν κάλεσε τον Μάνταλο, οι περισσοτεροι παιχτες ειτε δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους ειτε είχαν ελαχιστα. Τώρα αυτός που δεν έχει παιχνίδια, είναι ο Μανταλος. Έχει μόλις επίσημα και στο ενα(το σοβαρό) η ΑΕΚ σταθηκε μεν καλά, αλλά ηταν σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά. Συμφωνώ με τον τιτλο του άρθρου, αλλά η μη κλήση του Μανταλου δεν πρεπει να αναφέρεται ως επιχειρημα. Πολύ πλάκα έχει που κάλεσε τον Διουδη. Αν και τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο, με ποια λογική καλεί τερματοφύλακα 20... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετων που δεν παιζει?
dimitriss_21 Πολύ σωστά. Και άσχετα με τη μαριονέτα- Ρανιέρι, η μη κλήση του Μάνταλου νομίζω ότι συμφέρει την ομάδα αυτή τη στιγμή απόλυτα και από πολλές πλευρές αν το καλοσκεφτούμε... Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει την παραμικρή ανάγκη να "βγάλει στη βιτρίνα" ούτε να πουλήσει παίκτες, πόσο μάλλον όταν αυτοί δεν έχουν αποδείξει επ ουδενί στο γήπεδο την αξία τους (όσες υποσχέσεις κι αν αφήνουν ως τώρα) από τη στιγμή που έχουν στα πόδια τους ελάχιστα (έως καθόλου) σοβαρά ματς... Υπάρχει λοιπόν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μελλοντικά αμέτρητος χρόνος για Εθνικές κλπ όχι μόνο για το Μάνταλο αλλά και για άλλους παίκτες της ΑΕΚ... αυτή τη στιγμή όμως ΠΡΟΕΧΟΥΝ άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να αφοσιωθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ! Μπροστά τους είναι λοιπόν η ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν, και δεν πρόκειται να τους αδικήσει κανείς και πουθενά.
Έτσι είναι. Και εγώ πιστεύω πως στο μέλλον θα είναι κάποιοι απο αυτους ικανοί για να παίξουν στην εθνική. Αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποδείξει τίποτα ουτε στην ΑΕΚ. Ας αρχίσει το πρωτάθλημα να τους δούμε σε συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια και μετα βλέπουμε.
οπως τα λες Κωστα, μια κακεκτυπη μαριονετα , αποκυημα των σαρηδων και του ερυθρολευκου βουρκου. τα καλυτερα (χειροτερα) ερχονται.....διαμαντακοι-φουρτουνηδες και ολα τα κακα-γαβροειδη συναπαντηματα.
Φιλε Κωστα βλεπω αρχιζει να φουντωνει η προκαταλειψη εναντιοντου Ρανιερι.Ομολογω οτι κι εμενα δεν μου αρεσει ο ρολος και το ερυθρολευκο υποβαθρο του Σαρρη και σιγουρα αυτα που εγιναν με το Γκεκα και τον Μανταλο ειναι αλλοπροσαλλα.Θα επιμεινω ομως στο οτι ο Ρανιερι δεν ειναι τυχαιος προπονητης για να τον βγαζουμε Αρχοντιδη μετα απο μολις ενα παιχνιδι στη θητεια του. Θα επιμεινω και παλι στο οτι ο Οττο εχασε τα δυο πρωτα σημαντικα παιχνιδια στα προκριματικα του euro και ηταν στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τσακ να φυγει και αν εφευγε δε θα ελεγε κανεις τιποτα.Ποσοι δεν τον κατηγορουσαν οτι δεν εμενε στηνΕλλαδα,οτι ολα τα εκανε ο μεταφραστης Τοπαλιδης,οτι δεν επαιρνε Ζηκο,Στολτιδη κλπ; Επισης απο που προκυπτει οτι Οττο δεν ενεπλακει σε υποπτα παιχνιδια "ανεβασματος τιμης" παιλτων,οταν οι περισσοτεροι παικτες της εθνικης εκαναν περασμα απο Γερμανια, οταν φορεσαν φανελα εθνικης ο Πλιατσικας και ο (βάλε ενα γκολ και ας πεθανω) Καπετανος; Δεν ειπαμε ομως τιποτα γα τα περιεργα και τις εμμονες του Οττο και του Φερναντο κυριως γιατι μας εφεραν αποτελεσματα και αυτο ειναι που μετραει. Με το Ρανιερι, που σημειωτεον εχει πολλες φορες ανωτερο βιογραφικο κι απο τους δυο, γιατι τετοια προκαταλειψη και βιασυνη να τον βαφτισουμε Αρχοντιδη; Στο κατω κατω, οπως εγραφες κι εσυ πριν τον αγωνα το καλοκαιρι με την Ιαπωνια,"δεν ειναι οι επιλογες το κυριαρχο,αλλα πως παιζουν αυτοι που επιλεγονται". Εγω θα περιμενω λοιπον να δω αν θα μας παει ο Ρανιερι στα τελικα,που ειναι και ο στοχος, και μετα θα δω αν ειναι Αρχοντιδης ή Πολυχρονιου.
JC Denton ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ,ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΟΝΑΜΑΤΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ . ΑΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ,ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ . ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ,ΚΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ .
Κατ αρχην μονος του ο ιταλος ξεφτυλιζεται δηλωνοντας μετην επιλογη Φορτουνη οτι παρακολουθει τις προπονησεις του γαυρου....(γιατι που αλλου τον ειδε και του αρεσε;;;;;;) .....και δευτερον αυτος ο προπονητης ΣΥΝΤΟΜΑ θα κανει την Εθνικη να την βλεπουν παλι 500 ατομα στην εξεδρα οπως τις παλιες καλες εποχες.......
O Γκεκας εχασε ενα πεναλτι (που στο κατω κατω δεν το χτυπησε κι αστοχα) απεναντι σε ενα σουπερ τερματοφυλακα που ηταν και στη μερα του. Τωρα αυτος μονος (!) πληρωνει το μαρμαρο. Δεν τον συμπαθω σαν παικτη ή σαν χαρακτηρα, αλλα πιστευω στη παρουσα φαση θα ηταν δικαιο να ειναι στην αποστολη. Φυσικα δεν ξερουν αυτη τη λεξη στην ΕΠΟ.... Κριμα για Καραγκουνη που πηγε εκει, αλλα ειναι ψυχαρα και πηγε παραταυτα να βοηθησει. Ο Μανταλος θα ξαναπαει εθνικη με ή χωρις Ρανιερι, θελουν δεν θελουν.
Καλύτερα να μην τον καλέσει στην εθνική γιατί μπορεί να τραυματισθεί και να μην τον έχουμε μάχιμο εμείς που τον χρειαζόμαστε πολύ . Έτσι και αλλιώς όπως γράφεις η εθνική θα γίνει παραμάγαζο του γαύρου καλλίτερα λοιπόν να έχουμε τον παίκτη μας καλά και να παίζει για μας και στην εθνική ας πάει ο φουρτούνας και τα φουρτουνάκια και όποια γαυροειδή θέλουν Έτσι και αλλιώς γελάμε με τον γαύρο τώρα θα γελάμε και με την εθνική.