Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναζητώντας διάρκεια (και) στην ενδεκάδα

Μόλις μία φορά έχουμε δει ίδιο αρχικό σχήμα σε συνεχόμενα παιχνίδια - Ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ δεν έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι της - ΑΝΑΛΥΣΗ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ατυχίες, τραυματισμοί, τιμωρίες, ροτέισον από τον προπονητή, ένα ρόστερ που στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώθηκε. Όλα αυτά είναι οι βασικοί λόγοι που η ΑΕΚ μετά από 12 επίσημα παιχνίδια δεν έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα ούτε σε δύο παιχνίδια, παρά μόνο σε μόλις μία περίπτωση: Μετά τον επαναληπτικό με τη Βασλούι ο Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα (Σάχα, Αραούχο, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Καφές, Μάκος, Μαντούκα, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπλάνκο) λίγες ημέρες μετά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έκτοτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προχωρά σε αλλαγές. «Πατώντας» στο 4-4-2 ή στο 4-2-3-1 προχωρά σε αλχημείες και δίνει χρόνο σε πολλούς παίκτες.

Η ΑΕΚ ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει ένα ρυθμό ακόμη στο παιχνίδι της. Ναι μεν χάνει ευκαιρίες, δεν δείχνει... στατική στη γενική της απόδοση όμως της λείπει η διάρκεια, οι αυτοματισμοί και το... μέταλλο σε δύσκολες στιγμές ενός αγώνα που χρειάζεται σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ενδεχομένως λοιπόν οι συνεχείς αλλαγές στη βασική ενδεκάδα να επηρεάζουν την ομάδα. Αλλαγές που προέρχονται είτε αναγκαστικά είτε έπειτα από αποφάσεις του προπονητή. Ο βασικός κορμός ως τώρα είναι Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Σκόκο και Μπλάνκο, αποδεικνύεται όμως ότι δεν φτάνει. Ή για να το δούμε από μία άλλη οπτική, ίσως ο βασικός κορμός θα πρέπει στην πορεία να είναι διαφορετικός. Ο προπονητής προσπαθεί να βρει τρόπο να δώσει διάρκεια στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Όμως δυστυχώς για τον ίδιο (και κατ' επέκταση για την ομάδα) οι συχνές αλλαγές στην ενδεκάδα μπορεί θεωρητικά να πρέπει να δίνει φρεσκάδα, όμως στην πράξη κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και πώς να συμβεί όταν ανά παιχνίδι η ΑΕΚ κάνει, συνήθως, 3 με 4 αλλαγές σε πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα. Εκτός από τον βασικό κορμό η Ενωση θέλει να βρει ηρεμία και στην ενδεκάδα της. Τούτο θα συμβεί αν λείψουν οι τραυματισμοί και δεν υπάρξει κούραση σε ατομικό επίπεδο. Και εδώ παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη που έχει αγνοήσει την ΑΕΚ φέτος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ