Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ράκος ο Σάχα

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν αρκετά στεναχωρημένος κατά την επιστροφή της ομάδας από το Μινσκ σε σημείο που δεν είχε διάθεση να μιλήσει σε κανέναν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αμίλητος και δίχως καθόλου διάθεση ήταν ο Σεμπάστιαν Σάχα κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ΑΕΚ από το Μινσκ. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας στεκόταν σε μία γωνία του αεροδρομίου και παρά τις προσπάθειες κάποιων συμπαικτών του να τον κάνουν να νοιώσει καλύτερα, αυτός δεν αντιδρούσε.

Η στεναχώρια του «Κινέζου» ήταν μεγάλη, καθώς αντιλήφθηκε την ευθύνη που φέρει στα γκολ της Μπάτε και για το λόγο αυτό ήταν «σκασμένος». Μάλιστα, η κατήφεια του φάνηκε ακόμη και όταν ο συμπατριώτης του Αρτσε του έκανε διάφορα αστεία για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, ωστόσο, ακόμη και τότε, ο 30χρονος πορτιέρο δεν χαμογέλασε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ