Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έχασε τον χορηγό του ο Γκέι

Η είδηση του θετικού δείγματος που έδωσε ο Τάισον Γκέι «θορύβησε» όπως ήταν λογικό τους χορηγούς του. «Έσπασε» το συμβόλαιό της με τον Αμερικανό σπρίντερ η Adidas.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η γερμανική εταιρία αθλητικών ειδών με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ακυρώνει τη συνεργασία της με τον Γκέι, έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση. «Είμαστε σοκαρισμένοι από τις πρόσφατες καταγγελίες κι ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, η συμφωνία μας με τον Τάισον Γκέι δεν ισχύει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε κάθε συμφωνία της, η Adidas έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δηλαδή ο αθλητής κριθεί ένοχος για κατοχή ή χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Γκέι, ο οποίος βρέθηκε ντοπαρισμένος σε έλεγχο που πέρασε εκτός αγώνων στις 16 Μαΐου, βρίσκεται υπό τη «σκέπη» της εταιρίας από το 2005. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις απέσυρε τη συμμετοχή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης και του δεύτερου δείγματος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ