Ο άλλοτε παγκόσμιος ρέκορντμαν των 100μ απέτυχε σε έλεγχο ντόπινγκ χωρίς ακόμη να έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εγώ αναρωτιέμαι τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο πάντως που αθλήματα μένουν για χρόνια κάτω από τις επιδόσεις που σημειώθηκαν πριν 20 χρόνια! Το ύψος ανδρών και γυναικών έρχεται στο μυαλό αλλά και το επι κοντώ, το τριπλούν το μήκος και άλλα! Η επιλογή φαίνεται να είναι να πεις "όχι" και να μην κάνεις ποτε τίποτα σημαντικό σαν αθλητής διότι "το 90% των άλλων κανει χρήση αναβολικών". Το θέμα είναι ότι ο νέος που ματώνει στο γήπεδο το κάνει και για την χαρά της νίκης. Αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν μπορεί να νικήσει ο πειρασμός να "κάνει ότι και οι άλλοι" είναι πολύ ισχυρός. Είναι λυπηρό, αλλά είναι και η αλήθεια. Ελπίζω να ζήσουν υγιείς και όχι να πεθάνουν από πράγματα όπως "υπερτροφία καρδιάς" κτλ. Κρίμα, αλλά δεν μπορώ να τους στιγματίσω και απόλυτα. Τα αναβολικά δεν είναι "σούπερ χάπι", είναι ουσίες που σου επιτρέπουν να προπονηθείς και άρα να πονάς ακόμα περισσότερο. Όσοι άνθρωποι έχουν παλέψει τόσο πολύ για κάτι που θέλουν, θα έχουν πάντα το σεβασμό για αυτό, ακόμα και αν "εκλεψαν". Η ταπείνωση όμως είναι αναγκαία προκειμένου ό κόσμος να αποτρέπεται από το να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους σκευάσματα, που ιδίως χωρίς την παρακολούθηση επαγγελματιών μπορεί να σε στείλουν πρόωρα στον άλλο κόσμο!
ολοι αυτοι οι μεγαλοι αθλητες ειναι ντοπε......
Οπως τα λες φιλε...
Καλά, ντοπέ είναι το 90% όλων αυτών, απλά οι συγκεκριμένοι που πιάστηκαν έπεσαν θύματα του συστήματος που επιλέγει κάποιους να τους ξεμπροστιάσει για το θεαθήναι. Εσωτερικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των ντήλερς είναι αυτή η ιστορία.