Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στους δρόμους οι Πορτογαλοι- Αποκαλούν «κλέφτη» τον πρωθυπουργό Κοέλιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στους δρόμους βγαίνουν πάλι οι Πορτογάλοι πολίτες ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Πέδρο Πάσους Κοέλιο, στον οποίο «χρεώνονται» τα αυστηρά μέτρα λιτότητας τα οποία πλήττουν τον πορτογαλικό λαό.

Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέντρου Πάσους Κουέλιου ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ πως δεν έκανε δεκτή την παραίτηση που του υπέβαλε ο Υπουργός Εξωτερικών Πάουλου Πόρτας, δεύτερος τη τάξει στην κυβέρνηση, ο οποίος ενημέρωσε για την αποχώρησή του προκαλώντας πολιτική κρίση.

«Θα ήταν βιαστικό να κάνω αποδεκτή αυτήν την παραίτηση» μπροστά «στην απειλή της πολιτικής αποσταθεροποίησης που αυτή θα προκαλούσε», τόνισε ο Πάσους Κουέλιου σε διακήρυξή του προς το έθνος, μεταδίδει το Ρόιτερς.

Η πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Πορτογαλία, έχει ως αποτέλεσμα να οργανώνονται μαζικές κινητοποιήσεις σε βάρος της κυβέρνησης, με τους διαδηλωτές να απαιτούν την παραίτηση του πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλούν «gatouno» (κλέφτη).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ