GOAL
Με φωτογραφίες από το παρελθόν με πρόσωπα που στιγμάτισαν την ΑΕΚ, η εφημερίδα γράφει: "Τετέλεσται! Βουβός θρήνος για την ΑΕΚ που δεν πεθαίνει με μία απόφαση, αφού όπως είπε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης: "Η ΑΕΚ είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν". Στο ρεπορτάζ τo Goal γράφει αναλυτικά: "Αρχικά υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία. Στην ΑΕΚ πίστευαν πως με τα στοιχεία που κατέθεσαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League πέτυχαν να ανατρέψουν τη λογική και τα στοιχεία που θεώρησε ο Τριτσώνης ως σημαντικά για να αποφασίσει τη διακοπή της αναμέτρησης.
Εκτιμούσαν πως είχαν αποκτήσει πολύ σημαντικό λόγο για δικαίωση στην προσπάθειά τους. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα και η απόφαση δεν έβγαινε, τα μηνύματα γίνονταν αρνητικά. Πίστευαν πως τα πράγματα ήταν τόσο ξεκάθαρα για τη δικαίωση της ομάδας, που η καθυστέρηση συνιστούσε αρνητική εξέλιξη. Και τα γεγονότα τους δικαίωσαν. Λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση.
Στην ΑΕΚ ήταν σχετικά προετοιμασμένοι. Το πρώτο σχόλιο που έκαναν με ψυχραιμία είναι πως χάθηκε η πρώτη μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Για την ΑΕΚ το θέμα είναι να μπορέσει να κάνει την... ανατροπή με δύο νίκες τις προσεχείς ημέρες. Αρχικά αγωνιστικά, επικρατώντας του Ατρόμητου στο Περιστέρι, και έπειτα στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εκεί εκτιμούν πως θα κερδίσουν και πάλι τους πόντους που τους αφαιρέθηκαν με την απόφαση και έτσι θα μπορούν με νίκη στο Περιστέρι -κατά συντριπτικό ποσοστό- να εξασφαλίσουν την παραμονή. Τα πρώτα συναισθήματα βέβαια ήταν αρνητικά, καθώς στην ΑΕΚ είχαν την αίσθηση πως η υπόθεση βρισκόταν σε καλό δρόμο. Απορούσαν για το ότι ενώ της επιβλήθηκαν οι μέγιστες ποινές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, δεν μέτρησαν τον πειθαρχικό κώδικα και δεν έθεσαν θέμα τιμωρίας της έδρας. Το σκεπτικό της απόφασης βρισκόταν στα χέρια του νομικού τμήματος, που μελετούσε τη γραμμή που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, ώστε να βγει η ΑΕΚ από το πρωτοφανές αδιέξοδο".
SPORTDAY
Για "εξόντωση" της ΑΕΚ, κάνει λόγο η εφημερίδα: "Ο Τριτσώνης και το φύλλο αγώνα... νίκησαν την ΑΕΚ! Μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ακόμη από το επόμενο πρωτάθλημα, αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή. Ακολουθεί έφεση. Στους δρόμους από χθες ο κόσμος της Ένωσης".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Όλα παίζονται στο Περιστέρι και στην έφεση" γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: "Πέταξαν το μπαλάκι στην Πειθαρχική της ΕΠΟ με απόφαση που έβγαλαν στις 2 και με την... ελπίδα πως η ΑΕΚ θα πέσει μόνη της την τελευταία αγωνιστική, ανεξάρτητα από την τιμωρία. Τα "κοράκια" ετοιμάζονται τώρα για το τελευταίο χτύπημα την Κυριακή".
LIVE SPORT
Αφού η εφημερίδα γράφει για την τιμωρία της ΑΕΚ που βγήκε στη 1.20 μετά τα μεσάνυχτα, τονίζει: "Νικάς; Μένεις! Με τρίποντο επί του Ατρόμητου ο Δικέφαλος μπορεί να ελπίζει στην έφεση για παραμονή. Η ΑΕΚ έχει την τελευταία ευκαιρία για σωτηρία στο Περιστέρι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wpI2JwVjpHE H ΑΕΚ ποτε δεν πεθενει ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!
ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΣ Γ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ . ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΜΗΝΕΣ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ Β ΕΘΝ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ Γ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ? ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Η ΕΦΕΣΗ (ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Π ΕΚΑΝΑ) ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ 20 ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ....... ! ismael31 ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΑ ΑΡΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ .
Είναι 6 μήνες και όχι 30 έλεος να πούμε με τη παραπληροφόρηση και τη προπαγάνδα(το πρωί διάβασα το νόμο). Καλά τον AEΚ _ 1 9 6 2 _ Οriginal δεν τον σχολιάζω θέλει ψυχίατρο.
Τι πάει να πει "και ποιος θα μας αναλάβει?". Αυτός που πάντα έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτός που έχει αναλάβει όλα τα τμήματα του ιστορικότερου σωματείου. Μιλάω για τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οπαδών. Μόνο η ορίτζιναλ έχει τη δύναμη να μας εμπνεύσει το όραμα.
Η Πόλις έπεσε από μέσα ,εβρέος κάτοικος της Βασιλέυουσσας άνοιξε τήν κερκόπορτα γιά νά μπουκάρουν οι τούρκοι .Απένατι στόν κεράτιο κόλπο υπήρχε η εβρα'Ική συνοικία μέ τό όνομα Γαλατά, πού δέν πειράχθηκε καθόλου,ενώ η Πόλις πνίγηκε στό αίμα καί βιαστηκαν οι κάτοικοι της .ΓΙΑΤΊ ΑΡΑΓΕ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ???? Τί τούς χρεώσταγε ο Μωάμεθ ο Β"?????? Πάντα μέ τίς μαρτηρίες τού ιστορικού Φραντζή. Ο Αρης ιδρύθηκε από εβρέους τής Σαλονίκης.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑ???... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λέω εγώ τώρα ,μήπως???????
Αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν
απο http://iraklis1908.gr/index.php/main/829-o-kloykinas-ypopsifios-stin-arkadia Θυμίζουμε τις δηλωσεις του Καράογλου που είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα το καλοκαίρι του 2011.Τότε είχε αποκαλύψει ότι Κλουκίνας κατάγεται από τα Τρόπαια της Αρκαδίας και ήταν αυτός που εξέτασε την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης κατά του Ηρακλή Εκτός αυτού την εντολή στο ΙΚΑ Καλαμαριάς για να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα της ΕΠΟ για αποστολή των στοιχείων της ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επίσης κατάγεται από την Αρκαδία και την Τρίπολη όπου εκλέχθηκε βουλευτής του ΠΑΣΟ
Κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή, το μεγάλο θέμα μας δεν είναι η τιμωρία μας αλλά το παιχνίδι στο Περιστέρι. Και το ερώτημα που με ταλαιπωρεί είναι το εξής: Αφού "στα ίσα" αυτή η ΑΕΚ (των τελευταίων επτά αγωνιστικών) δεν μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο και μάλιστα στην έδρα του, τι πραγματικά θέλουμε να γίνει, να κερδίσουμε αλά Άρη ή να πέσουμε με περηφάνια;
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ? ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΞΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ?