Την στιγμή που έχει ξεσπάσει σάλος μετά την ανάρτηση στο Instagram φωτογραφίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου συνοδευόμενο από αποθεωτικά σχόλια, ο Κλάους Αθανασιάδης διαψεύδει δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Η διοίκηση φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση στον νεαρό επιθετικό ωστόσο από το περιβάλλον του Αθανασιάδη ξεκαθαρίζεται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράλληλα υπογραμμίζεται πως ο Αθανασιάδης δεν βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!