Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

O Σαμαράς συναντήθηκε με τον Σαββίδη

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε ρύθμιση για τα χρέη της ομάδας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, είχε ο Αντώνης Σαμαράς, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» της Θεσσαλονίκης, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, του γενικού γραμματέα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, και του προέδρου των οργανώσεων της ΝΔ στον νομό Θεσσαλονίκης, Μηνά Σαμαντζίδη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Σαμαρά να υπάρξει ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ, ενώ -όπως είπε- ο ίδιος είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα ποσό, έθεσε τα αιτήματα παλιννοστούντων ομογενών ως προς τους όρους καταβολής των συντάξεων τους και ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα επιχειρηματικά του σχέδια στην Ελλάδα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ